Entry terbaru

BUDAYA MANA KO BAWA NI? TAK RETI MALU KER?


BUDAYA MANA KO BAWA NI?
TAK RETI MALU KER?

Ohbulan ingin berkongsi kisah pasangan kekasih bercium ini kepada anda. Namun, atas dasar berkongsi pandangan serta ingin menyelamatkan moral anak bangsa, kami berpendapat kisah ini wajar dijadikan pedoman agar anda menjaga tingkah laku, tidak kira’lah remaja mahu pun dewasa.
Pasangan kekasih dengan selamba bercium di khayalak ramai (tepi jalan) sambil aksi ghairah mereka dirakam oleh rakan-rakan yang menyorak kegembiraan. Sudah’lah berpeluk ghairah, pasangan muda ini memang tiada adab, malah memalukan bangsa.
Video selama 2:23 minit ini memaparkan drama swasta gadis berumur lingkungan 16 tahun ini yang menangis & merayu agar si lelaki tidak minta putus cinta daripadanya. Biasa’lah budak-budak baru nak up, si lelaki ini dikatakan merajuk dengan teman wanitanya kerana si gadis itu hendak memilih KLCC daripada memilih dirinya, ROFL!
Tukang rakam video ada bertanya kepada gadis berkenaan, “Kau nak tinggalkan dia ke?”
Balas gadis itu, “Tak nak!”
“Habis kenapa kau tinggalkan dia, bodoh? Kau bodoh kan? Kalau aku, aku tak kan tinggalkan dia.” balas tukang rakam video.
Kemudian, mereka menyambung aksi cium tersebut. Fuh, geleng kepala kami dengan akhlak remaja masa kini yang makin hancur. Lihat video disini!!
From,
Ohbulan.com

1 Comments
Tweets
Comments

1 Comments:

  1. budaya Singapura... bukan menjatuhkan masyarakat singapura, tetapi inilah budaya mereka... bg mereka di sana, tiada masalah, cuma mungkin tidak sesuai di negara ini... jadi berhati2lah dan cukopkan lah bekalan iman dan diri ketika di singapura... hehehehe...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...