Entry terbaru

Cerita bra

Situasi Di Pusat Beli Belah:
Masa tengah pilih-pilih seluar yang nak beli tetibe mak menghilangkan diri, masa tu aku rasa maybe dia dah turun bawah kot beli barang dapur. Lepas bayar duit seluar tu aku pun turun ke tingkat bawah untuk cari mak. Biasalah bila nak masuk situ kenal tinggalkan beg sebab takut orang seludup keluar barang dia, so aku pun tinggalkan beg plastik seluar tadi kat kaunter barang tu yang dijaga oleh seorang India dan dia bagi aku kad sebagai tanda barang.



Setelah mencari-cari, jumpa mak di tempat sabun, sedang memilih sabun apa yang boleh menanggalkan kotoran pada pinggan-pinggan di rumah hehe. Banyak jugak lah barang yang dibeli.

Tapi masa nak beli beras tu mcm bengang sikit sebab mula-mula mat banggla tu kata beras cap rambutan tu harga die RM 24 tapi bila scan kat depan harga die jadi RM 28, aku pun apa lagi, masuk balik and pergi cari banggla tu. Aku tanya dia 'ini berapa harga' die jawab 'nanti sekejap' pergh!! masa tu punyalah angin dengan mamat banggla tu, rupanya die pun tak pasti, main sebut je harga.

Aku pun sound lah. ni ramai pekerja kat sini, tak kan tak de sorang pun yang nak letakkan harga pada barang!! pastu aku belalu pergi HAHA

Bila nak balik tu mak bagi kad utk amik barang di kaunter yang aku tinggalkan seluar tadi. aku bagi india tu kad tadi, lepas tu India tu bagi 'Bra'


Aku terkejut gila, aku cakap 'eh ni bukan i punya' sambil diperhatikan orang sekeliling dan mak cik yang sedang mengambil barang juga. mak cik tu ketawa kecil.

pastu india tu cakap,ni barang u. u punya kad tunjuk ini barang. Lagi sorang nak buat aku angin ni hm. Bengong! orang ni saja nak malukan aku. But then, mak dari jauh cakap 'eh! tu mak punya'
laaaaaaaa...

rupanya kad yang aku bagi India tu bukan kad aku. tu kad mak. kad aku ada dalam kocek seluar jeans aku laaaa hehehe....

MALU GILER KOT!!

6 Comments
Tweets
Comments

6 Comments:

  1. apa salahnya kalau amek barang tu.kot la blh pakai di lain2 hari...hehehe.

    ReplyDelete
  2. hahahaha... salah ke lelaki beli bra? eeemm... kot bli utk bini ker... bole jadikan? kan? kan?

    ReplyDelete
  3. hahaha..agak malu la jugak..takpe, wat muka xtau je lain kali..hahaha..slumberrr je

    ReplyDelete
  4. yeke mak punye? ntah2 bobo yang punye.. auwww~

    ReplyDelete
  5. errrr en. hubby belikan bra xde ape pun? heheheh sok iMBobo pun kena belikan gak tuk isteri kan? kan?

    ReplyDelete
  6. haahaahahhahahahahahahaha..sakit perut aku gelak baca sebab aku dpt bygkan muke ko camane masa tu. hahahaha...adei.. hihihi

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...