Entry terbaru

Review Faster


Saya yg dah 2x tgk ni bagi 1 bintang!
Sbb apa satu je bintang? sbb jalan cerita kurang menarik, tajuknya seolah-olah menunjukkan cerita ni mencemaskan tapi tidak..
Ceritanya tentang pembalasan dendam, dulu The Rock ni ada terlibat dgn rompakan bank bersama dgn adiknya, malangnya mereka dirompak pula oleh kumpulan perompak yang lain. Bahkan adiknya telah dibunuh depan matanya sendiri. Sejak itu dia berazam utk membunuh kesemua yg terlibat dalam rompakan tersebut.

Yang tak puas hatinya cara dia bunuh perompak2 tu terlalu mudah, kurang aksi cemas ataupun pergelutan. Lepas tu ada satu watak Killer yang ade dlm cerita ni sepatut tak perlu pun xpe..Kurang kesinambungannya dgn jalan cerita. Then, pengarah seolah-olah nak tekankan isu agama, memang xsalah tapi kalau part agama tu terlalu diberi perhatian menyebabkan jalan cerita kurang menarik..

So, kalau xpercaya pergi lah tgk..Saya nk tgk Khurafat sebenarnye :(

0 Comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...