Entry terbaru

Meninggal Selepas Ciuman Pertama

Macam-macam la. Begini, kes ni berlaku kat South Wales pada tahun2009. Seorang remaja wanita British telah jatuh pengsan dan kemudiannya mati selepas bercium dengan teman lelakinnya untuk kali pertama. Kejadian berlaku semasa mangsa, Jemma Benjamin, 18, dan teman lelakinya, Daniel Ross sedang berada di apartmen lelaki itu.


"Ia bukan lah satu hubungan sexual. Kami bertemu beberapa kali dalam seminggu," kata Ross kepada polis. "Kami berbual dan kemudiannya bercium di depan pintu apartmen" katanya lagi.



Sejurus selepas itu, Jemma telah jatuh pengsan dan kemudiannya disahkan meninggal. Menurut The Sun, kematiannya itu dipercayai berpunca dari sindrom kematian dewasa mengejut (sudden adult death syndrome). Sindrom ini membunuh sekitar 500 orang Britain setiap tahun.


Jemma Benjamin 18 who died after kissing a boy for the 1st time
Jemma Benjamin merupakan seorang yg pemalu dan mudah tertekan apabila menghadapi peperiksaan. (pic by Telegraph)
Sumber: Aol News

OK! sila fikir 3x sebelum korang nak celebrate Valentine's Day nnt hehehe...

0 Comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...