Entry terbaru

Hadiah dari follower iMBobo! :)

Firstly, i would like to say thank you to Cik Ezaty sebab bersusah payah edit header banner untuk iMBobo.
Nak tahu tak siapa yang baik hati tu?hehe ni ha orgnye dibawah ni..klik pd banner utk ke blog Cik Ezaty yg pemurah lagi baik hati :)


Cool kan???hehe terharu ooo dapat banner dari teman blog...iMBobo akan jadikan ini sebagai satu tanda untuk makin maju dalam dunia blogger ni hehe :) yang lain jangan jeles kay!! HAHA

3 Comments
Tweets
Comments

3 Comments:

  1. wahhh...sronoknye!!nak jugak!haha..cik ezaty kita tu mmg baik..dah tu peramah lak..xrugi la jd kawan dia.. =) btw thanks follow niesa ye..keep in touch! =)

    ReplyDelete
  2. hehe.. thanks follow ye :)

    ReplyDelete
  3. hehe. terima kasih imBOBO. edit sikit-sikit ja.
    apa-apa pu, zaty berterima kasih sebab imbobo sudi jikut showing u. hopefully that imbobo enjoy dengan showing u. :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...