Entry terbaru

Lelaki Mahukan Sex dan Perempuan Mahukan Cinta...

Haloooo.. kali ni nak share sikit pandangan orang ramai setelah survey ringkas dibuat..

Purata pasangan bercinta menyatakan mereka berdua hanya perlukan cinta dan soal sex akan datang kemudian..tetapi berbeza pula dengan mereka yang single..

bagi mereka, lelaki hanya mahu mengambil kesempatan ke atas perempuan dan sex...sebab apa mereka cakap mcmtu? mereka takde pasangan kot..hehe



Tapi memang betul bagai dikata, perempuan sebenarnya memang mengharapkan cinta dari sesorang lelaki yang dipercayainya...Bg mereka, sex tidak penting, yang penting hanya CINTA! kalau dah kawin lain cerita lah kan?haha


Apa2 pun, ingatlah! hati perempuan perlu dijaga dengan sebaik-baiknya...mereka umpama;

Akal senipis rambutnya,
Hati serapuh kaca, Perasaan selembut sutera.


Itu je nk share hari ni..semoga ikatan percintaan kalian kekal ke hujung hayat~~

0 Comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...