Entry terbaru

Sebaris dengan Ben Ashaari dan Hanis Zalikha...

hahaha...korang jangan gelak bace tajuk entry ni tau! aku berangan je ni.. bila lah blog aku ni ada follower macam Ben Ashaari dan Hanis Zalikha..hehe...agak2 bila ye?



Orang smart macam Ben Ashaari ni memang ramai follower..hehe


Hanis Zalikha plak cantik...model lah katakan...maka tak hairan lah kedua-dua blogger ni ramai yg follow :)

kalau nak follower ramai, kita kena rajin update entry..pastu jangan sombong :)

2 Comments
Tweets
Comments

2 Comments:

  1. Ha betul tu kene rajin...TQ fOllow Buletin Story...I fOLLOw balik

    ReplyDelete
  2. u welcome zippo miller! :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...