Entry terbaru

Bakal ke Dubai

Yes!!! Yahooooooo! suka giler hari ni... hehe
hari ini ialah hari yg membahagiakan sebab tadi dapat email confirmation dari University of Wollongong in Dubai


Thanks to Mr. Chirag Parekh sebab byk membantu. So, telah confirm aku dan 4 lagi rakan akan kesana dibawah program mobiliti selama 2 minggu! hehe.. nak jalan puas2 kat sana! 

ops! mobiliti ni bukannya bertujuan utk berjalan sahaja, ia merupakan lawatan sambil belajar..kteorg kena attend class, join seminar kalau ada, macam2 lagi...so, ada masa yg free kteorg akan gunakan utk melawat ke tempat2 yg best! hehe..

Lagi satu, yg bestnya... Tiket pergi dan balik, universiti yg bayarkan dan bagi tambang RM1k plak lagi..haha..


Alhamdulillah kami telah dapat penempatan utk berteduh disana. So duit yg ada kami akan gunakan utk tambang pengangkutan dan makanan sahaja. Wah, xsabarnya!!

5 Comments
Tweets
Comments

5 Comments:

  1. nanti nak copy proposal tu! hehe.nak g jakarta.haha. :D

    ReplyDelete
  2. boleh je..nnt bg email ok?bagus2 semangat hehe

    ReplyDelete
  3. nk hekoottttttttttttttttttt!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...