Entry terbaru

Blog Saya Biasa Biasa Je Tapi Cool!



Blog iMBobo biasa-biasa je.. menulis pun bila rasa nak je..tapi semenjak 2 menjak ni iMBobo rasa sgt excited bila buka laptop mesti nak update blog lepas tu tengok graf dalam nuffnang tu hehe.. Alhamdulillah semuanya memuaskan hati.. ops lupa nak cerita.. DISEBABKAN biasa je! ini je entry yg mempunyai traffic palaing tinggi dalam bulan ini - sumber pencarian google..

Di atas ini header Blog Cik Aish, penganjur contest ini..hadiah RM50 tu!! Blog Cik Aish sgt cute, memang cita rasa gadis2 gitew! hehe.. meh tgk belog die di SINI

Rakan Blog ditag:
(tukang komen setia iMBobo hehe)

2 Comments
Tweets
Comments

2 Comments:

  1. Alaaa... Cam tak mng je join nih? Ritu telebih kreatip men2 kat design blog pahtu jd mende2 tah kat blog tu.. Ahakss.. Metaceh tag! T bete join ni.. Lau xmnang siap! Bete nk 50% share pndptn nufnang.. Ahaksss..

    ReplyDelete
  2. thanks join! haa..sebenarnya buat design blog mcm tu dlm keadaan tak redha. hehe..terpaksa buat korang geli ngn warna pink mcm tu..yuck

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...