Entry terbaru

Dari Seluruh dunia, namun..


ok sekarang ni kita belajar kedudukan negara dunia berdasarkan peta dibawah ye?hahaha....xde entry menarik lah nak buat malam ni, so aku nak share dgn korang semua ttg pendatang dengan izin(PADI) ke blog aku ni hehe..so kalau dilihat tempat pertama masih lagi diungguli oleh Malaysia..


Kenapa aku share benda ni?
sebab aku ada mission minggu ni aku nak pastikan PADI ke blog aku ni datangnye dari negara2 yg lain..Org Korea tak masuk blog aku, sombong ye dorg?hehe..nanti lah!!!


Tapi dalam ada juga PADI dari negara lain yg sudi berkunjung ke sini..so, apa2 pun kita tunggu resultnya hujung minggu ni, adakah aku berjaya kasi UP trafik aku dan mencapai mission?tungguuuu!!

0 Comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...