Entry terbaru

"Hunted" and "Kongsi"

iMBobo baru lepas layan 2 movie hari ini, cerita pertama sangat best walaupun kebiasaannya selalu was-was dengan potensi filem dari Bollywood untuk genre seram..kan dieorang selalu buat cerita cinta jeee...Tajuk filem ini ialah Hunted, iMBobo tak nak cerita sebab nanti jadi xbest, kalau ada masa yg terluang download lah di syok.org ye..memang puas hati jalan cerita die..ada elemen sedih, seram, cinta dan banyak lagi...

    

Cerita yang kedua ialah Kongsi yang telah mendapat kutipan sebanyak RM7 Juta! Pelakon best-best, jalan cerita pun ada, senang cakap idea dah ada tapi ada sedikit kekurangan dalam filem kedua Farid Kamil ni.. Sepertimana filem pertamanya Rempit V3 yg kelihatan tergantung sana sini dan kekok jalan ceritanya, namun dalam Kongsi, dan nampak sedikit perubahan yg baik dalam mutu kerja Farid Kamil.. Tahniah buat beliau! 




6 Comments
Tweets
Comments

6 Comments:

  1. Org ckp cite kongsi tak bes!

    ReplyDelete
  2. tak pernah tengok haunted pun lagi...huuu

    ReplyDelete
  3. liyana : btul tu...kurang best..

    sweetsyaza: mesti tgk cte hunted! sebab sgt best..

    ReplyDelete
  4. tak dpt tgk wyg pun cuti2 ni..sedih..huhuhu...

    ReplyDelete
  5. KIC busy sgt tu smpai xde masa tgk wyg hehe

    ReplyDelete
  6. me sudah tengok tu cerita haunted, seriously, memang terbaik !!!!! tambah lagi dengan lagu2 dia :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...