Entry terbaru

Si Gadis : Ghairah!! Sedap!

kali ni iMBobo nak share cerita pasal seorang gadis yg memiliki rupa sejuk mata memandang dan suara yg sedap didengar.. yg ghairah tu ialah perasaan iMBobo bila dengar die nyanyi.. jgn mara der, hehe.. 
eh!! eh! nak p mana tu? mai lah baca skit psal artis baru ni, 
adik Najwa Latif yg comel ni!

Pertama kali tgk video die kan, dalam hati berdtik jugak
"ek eleh budak ni pe benda buat kje mengarut main gitar dalam kereta!"

Tapi tanggapan itu berubah bila makin lama makin jatuh cinta plak dgn suara dan lagu die..main gitar dalam kereta itu keunikan Najwa Latif ni.. die ni mmg berpotensi utk pergi jauh..cuba dgr bila die nyanyi lagu nod tinggi..relaxx je die tarik..

haa?ape mcm?nk kenal lg rapat?mulakan step pertama, like fanpage die kt Facebook ni di SINI lepas tu jengok blog die di SINI..
nak lagi? ni tgk video2 die kt youtube di SINI


Lagu Baru : Cinta Muka Buku

9 Comments
Tweets
Comments

9 Comments:

  1. Nak nyanyi gak.. Tp sore cam batu.. Cane?

    ReplyDelete
  2. adik ni yg nyanyi lagu..
    150 juta kali an2??

    ReplyDelete
  3. ori 150 juta singer fyn jamal

    ReplyDelete
  4. LZ: boleh je nyanyi :)
    SA: bukan rasenya..yg nyanyi tu org len..
    GS: ye itu lah namanye,, :)

    ReplyDelete
  5. sungguh berbakatkan.....

    ReplyDelete
  6. sye minat die..sore die mmg sedap..english die pun okay... :)

    ReplyDelete
  7. tak kenal dia.. maybe lepas ni boleh kenal

    ReplyDelete
  8. SYAF: yup berbakat Najwa ni :) ade video klip dah..

    MG: sama kite :)

    belogkiter: boleh cari dkt youtube or facebook :)

    ReplyDelete
  9. suke tgk muka dy ..
    suci :DD

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...