Entry terbaru

Follower iMBobo yg ke-400


Ditatkala blogger lain sudah mencapai beribu2 followers, iMBobo baru je dapat 400 Alhamdulillah..
terima kasih Cik Tia kerana follow blog ni dan info yg diberi sebentar tadi, terima kasih juga kpd blogger yg lain, kalau nak senaraikan memang panjang, tapi tak lah sepanjang bloglist Ben Ashaari la kan hehe..

Review skit blog die, blognya cantik and look nice! yg buat aku jealous skit sbb die ada domain sendiri haha.. lepas tu entry2 die semua boleh tahan menarik utk dibaca..sbb tadi baru je aku tersentap baca entry terbaru die yg bertajuk "Ini bukan entry sentap" haha.. sebab aku berblog ni mmg berkeinginan utk dpt imbuhan dr Nuffnang hihi..tp xdelah mgharap kaan... mcm Cik Tia kata org kata "sambil menyelam, sambil minum air" tapi kalau pepatah kata "sambil menyelam minum air"..apa2 pun kalau nak menyelam cari kolam airnya air ribena, barulah kaya dgn jus hehehe

Jom tgk blog Ini Kisah Tia



4 Comments
Tweets
Comments

4 Comments:

  1. tahniah2! bleh caras ben ashaari pasni. :D

    ReplyDelete
  2. salam.. buat la entri untuk follower 401.. ehehe.. gurau je.. tahniah bro dah bertambah follower..

    salam kenal.. ^____^

    ReplyDelete
  3. alin: jauh lg weh! haha

    adan: haha! salam kenal..rajin2 lawat lagi ye...btw cte askar malang tu layan gak! hehe

    ReplyDelete
  4. wah jumpe tia kat cni... aik, tia mane?^^

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...