Entry terbaru

Follower yg baik hati!


sedang asyik aku berblogwalking, bila singgah semula ke blog, ternampak dekat chatbox ada 2 follower shout "follow & klik2 iklan" alhamdulillah makin bertambah rezeki aku minggu ni..walaupun tidak seberapa tapi ini merupakan satu perubahan yg baik...bulan lepas hampir2 aku nak remove nuffnang! nasib baik smalam check ade pertambahan..mcm tahu2 je die kan.. 

tapiii NUFFNANG! jangan suka sgt ye..kalau ko masih lembab akan ku remove jua! (ayat kasi takut je ni hehe)



6 Comments
Tweets
Comments

6 Comments:

  1. Terpk nk remove gak.. Berat blog je.. Hahaha~

    ReplyDelete
  2. sila jgn ugut abg nuffnugg okeh..^_------^

    ReplyDelete
  3. haha mana ada ugut laaa haha

    ReplyDelete
  4. nuffnang dengar tu....
    untungkan dpt follower baik hati,klu rmai buat cam tu cpt kayalah...
    Apakah maksud Nikah Tahlil?
    Datuk-Michelle-Yeoh-disenarai-hitamkan masuk ke Myanmar

    ReplyDelete
  5. nuffy dgr kang...hehehe








    lots of luv:
    anamizu ^____^

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah .. rezeki tuh :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...