Entry terbaru

Good Luck @ Bad Luck - Wednesday

Hari ini dapat menjalankan ibadah puasa..Syukur alhamdulillah mudah-mudahan ambil berkat di Bulan Rejab dan Israk Mikraj... semalam dah plan nak tonton Filem KL Gangster, so terus booking online cite ni..memandangkan hari ini hari rabu, so tiket wayang murah..untung2 hehe..aku nak ulas skit Filem KL Gangster ni...pertama sekali nak ucapkan tahniah kpd Syamsul Yusof sebab berjaya membikin sebuah filem yg box office..kalau dilihat dari segi mutu dan kualiti filem, memang layak lah dapat kutipan RM11j tu... 


Kepada mereka yg belum tengok filem ni, wa nak cakap lu, cerita ni memang best bro!!! Selalunya cerita2 ganas macam ni mesti dikaitkan dengan benda haram(dadah) ataupun pelacur..ye dalam filem ni ada, tapi tak diberi tumpuan.. cerita ni memberi fokus kpd nilai2 kekeluargaan dan persahabatan (emosi)
Tambahan pula, pelakon2 dalam cerita ni semuanya hebat2! Credit kpd Aaron Aziz(Malek), Zizan(Fadil), Adi Putra(Jai), Shoffi Jikan(Ajib) dan ramai lagi.. tapi bagi aku 4 watak ni yg paling best! Oh! Lupa nak cakap, aku tgk cerita ni kt GSC Berjaya Times Square kul 7.35pm..sempat gak seludup McD bawa masuk panggung hahaha.. tapi beli juga popcorn satu utk mengaburi mata pekerja2 GSC hehe... yg penting licin!
Habis je tgk tadi terus cabut balik, tetibe kt motor aku nampak sehelai kertas yg agak comel, ingtkan surat apa..rupanya surat saman lah plak sebab parking kt depan Lowyat tu! Aduh! Selama ni ok je aku parking situ, tetibe hari ni pula die nak saman kan! Grrrrrrrrrrrr... patutlah kutu parking tu xkutip RM1, rupanya ada Abg Long dah take over kawasan tu, die kutip lebih dari seringgit!!!!







1 Comments
Tweets
Comments

1 Comments:

  1. x tgk lagi cite ni...nak tgk transformer..^_^

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...