Entry terbaru

Happy Sunday



today i wake up early (penipu) hahahha... ada date patutnya pagi tadi tapi terlepas sbb malam tadi dok layan cite Nora Elena sampai subuh dan lepas tu tertido.. mungkin disebabkan kagum sgt dgn lelaki yg bernama Seth haha.. aku tgk cite tu asyik geleng kepala je! mula2 cite ni aku xlayan masa ditayangkan kt TV3, tapi semenjak terbaca surat bantahan yg kontroversi tu aku mula tertarik utk tgk cite ni.. nak tgk sehebat mana Seth ni..tapi wa ckp lu mmg die hebat!! This is best brooo!! sebab byk duit semua benda boleh buat.. sikap aku dgn Seth mcm xbyk beza rasanya lah hahahaha... Anyway, masih ada baki 4 episode yg perlu ditonton malam ini walaupun smlm aku buat marathon dari episode satu..

Lupa plak nak cite, tadi lepas pekena cendol dan rojak buah, aku ke Metro Kajang saja jalan2 dgn Cik Asyikin.. asalnya cuma nak jalan2 je, tapi disebabkan tidak mampu menahan nafsu, kami pun.......hehe kami pun membeli sepasang baju kurung kaler ijau! cantik gak..ak xbeli pape pun sebab sudah kopak di Vietnam aritu haha..

Perfect Sunday to me! 


6 Comments
Tweets
Comments

6 Comments:

  1. MTT nak tengok lagi jugak..Download kat mana?? =='

    ReplyDelete
  2. tak download, tgk kt www.tonton.com.my..laju gak :)

    ReplyDelete
  3. knp rara register tonton xmau eh.

    ReplyDelete
  4. rp: cer try lagi.. kami sedang mengemaskini data kami oleh itu website mengalami sedikit masalah teknikal hehe..insyaAllah boleh..try lg kayh...

    ReplyDelete
  5. mesti layan..sebagai panduan hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...