Entry terbaru

Jom Terjah Blogger Terbaik Bersama Sharifdez



Malam ni rajin pulak kan iMBobo join contest2, giveaway, dan segala bagai.. dgn harapan dapat jumpa kenalan baru,, bertukar-tukar pendapat dan informasi, pengetahuan yg tidak mungkin anda perolehi di dalam bilik kuliah! cewah! dah mcm lecturer dah gayanye kan..

Kali ni nak gebang skit pasal Segmen terjah menerjah ni.. teman blog iMBobo buat satu segmen ni, Jom Terjah Blogger Terbaik Bersama Sharifdez... korang nampak x kata atas tu? alaaa, dalam gambar tu!! hehe.. dalam kotak merah tu tersenarai blog2 yg bertuah.. disebabkan telah tersenarai dalam list 

#16


maka, entry ini wujud khas buat beliau..tolong menolong pakatan mulia :) Jom tgk blog beliau... dah masuk, korang tgk sebelah kanan di bawah label 'apa cerita teman' best giler iMBobo turut tersenarai!!!!! hehe..
harap2 dpt tersenarai kt label sebelah kiri pula :)

3 Comments
Tweets
Comments

3 Comments:

  1. hai dear ...
    thanx singgah umah akak :)
    akak folo sini jugeee ..
    nice blog jgn lupe singgah layie ya ..

    ReplyDelete
  2. Terima kasih iMBobo support blog saya.

    ReplyDelete
  3. hye..bobo name cute manje gitu..sy terjah sini balik..n fllow.. thanks

    nek an trafik di sini sambil men klik2.. line tenet buat hal..adoiiii ...:((

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...