Entry terbaru

Play Station 3 in the house!


Haloooo u all!! hari ni gud news utk isi rumah iMBobo sebab PS3 sudah mariii.. ops! bukan aku yg beli, ni abg aku yg beli.. sekilo dalam berapa ringgit ntah haha.. harga dia RM1600 pakej include:

- Update version(Kalau beli harga die RM100)
- Games penuhkan selagi boleh!(Kalau beli satu game harga RM30)
- 2 Original Joystick- motion
- Cable HD
-1 original Blueray CD (kalau nak beli harga die RM100)

ni kira murah jugak lah sebab kedai2 lain harga RM1700.. so disebabkan kedai ni ada member kje kt situ, die bagi murah skit...hehe tapi ok lah kan walaupun kurang RM100..

mungkin lps ni iMBobo akan kurang berblog?? :)

0 Comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...