Entry terbaru

Aduhai Pertahanan Malaysia



28 Julai ini pasukan Harimau Malaya sekali lagi akan menentang pasukan Singapura untuk kelayakan Piala Dunia 2014.. Bola Sepak Malaysia kini memang banyak peningkatan, tolong jangan nafikan, haha.. pemain2 kita terutama Safee Sali telah membuat pasukan Singapura goyang untuk menentang Malaysia. Media Singapura juga memberi perhatian kepadanya..beliau dikatakan sebagai jelmaan Arwah Mokhtar Dahari..

Korang tengok tak game yang lepas? Namun sedikit terkilan dengan barisan pertahan Malaysia..Sudah banyak game yang ditonton, namum masalah tetap datang dari barisan pertahanan.. Harapan agar Datuk Raja Gopal dapat berbuat sesuatu untuk memantapkan lagi skuadnya. Perlawanan kali ini penting, tolong masukkan Amirul Hadi, Safee Sali, Abdul Hadi dan P. Gunalan diawal masa permainan..jangan seperti  perlawanan menentang Liverpool tempoh hari, mereka lambat dimasukkan, tapi bila masuk terus dapat 3 gol, begitu juga dengan Singapura, jika Amirul Hadi digandingkan pada awal bersama Safee Sali, mesti kita menang perlawanan itu..Apa-apa pun, semoga berjaya skuad Rimau!!!

p/s: Jom pakai jersi Kuning dan penuhkan stadium khamis ini :)

11 Comments
Tweets
Comments

11 Comments:

  1. sy ada tgk..menjerit2 dpn TV hehe yeahhhh xsbr tggu kamis ni :)

    ReplyDelete
  2. As Salam,

    tak sabar tunggu khamis ni..nak jerit kuat2 depan tv..huhu~

    Go Harimau Malaya!!!!

    ReplyDelete
  3. hope sume barisan pasukan mengambil spirit safee sali utk game khamis nnt. jgn spt hangat2 tahi ayam. spirit seumpama tenggelam timbul. tanpa safee sali pasti kita kempunan gol. penyingkiran kapten pasukan game yg lps...amat mgecewakan..

    skuat harimau pastikan anda mempunyai jiwa yg kental n garang spt mana logomu digambarkan! Ngaummmmmm!!!!

    ReplyDelete
  4. btol3..kite spndpt..huhu
    herm,mister gopal ni x nmpk ke ape yg kite nmpk?nak kate x pndai susun pemain..ntah le..pape pon,Malaysia boleh!

    ReplyDelete
  5. msred tengok 1st game aritu..... tak paham pe masalah gol keeper msia. cam khayal jer...biar je bola masuk gol....rasa nak babab je dia....

    ReplyDelete
  6. SK: tak kan tgk kt tv je kot hehe..

    WN: jerit dlm stadium lah baru syiokk! :)

    Yumida: smagat itu yg kita mahu! ngauuummm..!!

    Cikk Teddy: rambut die smpai putih pikir mcm mana nak menang tu tau...haha

    msred: hehe nak babab?rasa geram kan bola tu masuk golek2 mcm tu...grr..

    ReplyDelete
  7. amirul n sapie pair terbaik malaysia.. :D

    ReplyDelete
  8. betul tu kalo safee & amirul digandingkan dr awal sure kita boleh menang... :) xpe2 peluang masih ada.. jom ramai2 ke bukit jalil...

    ReplyDelete
  9. NoKaKa: Yes!!! Terbaeek! :)

    QT: kita semua nmpk benda yg sama :) jom!!

    ReplyDelete
  10. jumpa di sana ek.. errr kalo terjumpa la.. hehehehe

    ReplyDelete
  11. hehe amik gmbr sbg bukti sis pergi hehe..ada bau2 nak duduk rumah tgk dr tv je org tu..haha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...