Entry terbaru

Aku duduk sebelah Ben Ashaari!



Hi all!! :) aku baru discover something la.. tak tahu lah benda ni suratan atau kebetulan hehe..aku raselah kan Bro Ben ni ada jadual die..contohnya hari ni aku jumpa dia dekat 2 3 blog yg aku singgah tadi, pelik gak..pd stp blog yg dia follow tu mesti nom 66 atau 666.. agaknya hari ini die plan die hanya mahu jadi follower yg ke 66 atau 666 atau 6666 hehe..semuanya ada no 6...arh! ini semua kebetulan je..

23 Comments
Tweets
Comments

23 Comments:

  1. wahhh berjiran ngan abg beng yek.

    ReplyDelete
  2. haha,..nice!ingatkn duduk bersebelahan betol2,..ehehe..

    ReplyDelete
  3. rara: hehe merasa berjiran haha

    ziezain: hehehe dok bersebelahan dlm blog..

    k.lin: ben ashaari ni apek jual sayur sekilo 3-4 ribu ooo..haha..

    ReplyDelete
  4. nanti kimsalam kat die erk ? hehe

    ReplyDelete
  5. hehe..ben otai blogger...cuba tinjau blog die :)

    ReplyDelete
  6. imbobo x kot... sebabnya.. hari nih abg ben jadi follower ke 402 saya.. huhu... teruja gila lah... adoi... nanti malam baru wat entri penghargaan... :)10 kali tgk yer ke tu ben ashaari... memang x caya...:)

    ReplyDelete
  7. idok le teman kenai.. huhu

    ReplyDelete
  8. PB: wah! mesti rasa jalan tak pijak bumi kan! :)

    k.lin: xknal pun takpe hehe :)

    ReplyDelete
  9. strategi otai camtu lah agaknya...

    ReplyDelete
  10. bukan x pijak bumi lagi... saya siap buka page tengok kat ruang follower jer... betul ke ni.. hahahahha... adoi...

    ReplyDelete
  11. mesti teruja punya la kalau BA follow blog blogger2 lain kan..heee~

    ReplyDelete
  12. GA: yekot kan..GA mood sudah ok?:)

    PB: hehe..try buat entry, skali die komen,sye rasa melompat awk nnt hehe

    ES: mesti teruja punye...heehee

    ReplyDelete
  13. nanti 665 nak jemput dia menyewa rumah kat kawasan umi haha~!

    ReplyDelete
  14. laa, ingtkn mmg duk sblh btul2,, hak3,,

    ReplyDelete
  15. jup2...spe ye ben ni ? i mean hebat sgt ke?

    ReplyDelete
  16. SK: like num. ke like orgnye?hehe gurau2..

    Ummi: invite je die..katenye die xsombong..:)

    MG: ben ni jual sayo sekilo 3-4 ribu hehe..otai blog tu :) jom pergi berkenalan..:)

    ReplyDelete
  17. wahh..kebetulan je kot..haha..bangga tu!

    ReplyDelete
  18. haha..da ta larat dgr nme die
    blog die pun bese2..sory ye sume.haha
    die hebat sb kte yg hebatkan die...

    ReplyDelete
  19. yela.. smlm ben jd follower sis yang ke 66... hehehehe

    ReplyDelete
  20. errrr.. cuba ajar sis cmne nak buat printscreen tue? hahahahaha

    ReplyDelete
  21. AWM: haha rasanya mmg kebetulan hihi

    MF: betul tu! sgt stuju! :)

    QT: kaan..hehe printscreen tu sng je.. tekan button fn+prt sc(insert) tu..lepas tu paste dekat dlm paint then save as picture :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...