Entry terbaru

Bebas tuduhan khalwat..


Kes Khalwat Norman Hakim & Memey telah selesai dan mereka bebas dari tuduhan kerana pihak pendakwaan gagal membuktikan prima facie terhadap pertuduhan. Mesti semua ingat kan kes ni dah 3 tahun lepas..

Apa-apa pun kes dah selesai dan mereka akan melangsungkan perkahwinan pada 28 September ini di Hotel Crowne Plaza Mutiara.. kos perkahwinan seperti dinyatakan sebanyak RM 12 juta..wah! Norman macam first time kahwin hehe.. apa yg sampai 12 juta tu?

1. 2 persalinan setiap satu RM 500 ribu
2. 2 set barang kemas bernilai RM 2.8 juta
3. 2 pasang kasut RM 300 ribu sepasang

Wedding of the year ini dijangka bakal dihadiri 200 tetamu. Semua artis nak wedding of the year kan? iMBobo nak juga lah hehehe..ouh ye, konsep wedding ni direka khas oleh Rafflesia The Pearl Centre.. beruntung kan? :)


Eh agak2 korang, apa pendapat Abby ek ttg wedding dorg ni? kot2 ada media nak interview kan.. kalau ada nanti update skit :) Abby  & Zul tu bila pula? cepat-cepat skit hehe...

27 Comments
Tweets
Comments

27 Comments:

  1. makaihhh. membazir. pergi haji ke. buat rumah banglo ke lagi berbaloi

    ReplyDelete
  2. giler membazir dah aahhh penah ade kontrbesi dulu,kalu aku buat kat umah je...berlagak je lebih..membazzzzzziiiiiiiirrrr!!!

    ahhhhh...tensen artis2 skrg !


    nway,taknampak pom aby dgan zul ade pape..

    ReplyDelete
  3. kalau baik pada diorg mungkin tak baik for orang lain,kalau tak baik pd diorg mungkin baik pada org lain..letih..

    ReplyDelete
  4. membazirrrrrrrrrrrrrrr giller....norman tuh bukan kawen kali pertama pon...

    ReplyDelete
  5. sudah pasti Abby akan truskan mintak hutang kawin yang tak langsai lagi... hehe

    ReplyDelete
  6. kalau da jodoh..bguslah..rezeki dorg dpt sponsor tu..tp jgn la ad msalah lg pasni.. tkut mmbzir pulk duit kawin tu..hehehe

    ReplyDelete
  7. semoga diorg kekal bahagia hingga akhir hayat.. xdela tukang sponsor rasa rugikan? hehehe

    ReplyDelete
  8. ishh masing2 dah bawa haluan kan. anyways, congrats buat norman and memey ;)

    ReplyDelete
  9. nurain.samsudin ckp betol!! bek beli bungalow ka.. gi travel ka..

    Dlm al-quran ade kate... lagi sederhana sesebuah majlis perkahwinan itu lebih mendapat KEBERKAT ALLAH.. (~_^) itu la yg kite umat islam sekarang ni PATOT AMALKAN... keberkatan drpd Allah tu yg penting... bile berkat.. insyallah kurang lah CERAI BERAI tu sume... hahaha.. wallahualam

    ReplyDelete
  10. rase nak tampar norman laju2..huhu

    ReplyDelete
  11. Untung la... Harap2 yg nie kekal la sampai ke akhir hayat..

    ReplyDelete
  12. ntahapa2 tak bole buktikan khalwat
    diorg suke la sgt, tapi hanya Allah yg maha mengetahui.

    ReplyDelete
  13. ada2 aje lah,..boring sungguh cita pasal artis cam niey..best lagi cita pasal maya karin je,..ehehe=)

    ReplyDelete
  14. untunglah, ramai nak sponsor. cuba sponsor saya ni. hahaha :D congrates untuk dorang! ;)

    ReplyDelete
  15. semoga berbahagia lah kan..

    lallalalalala

    ReplyDelete
  16. membazir itu amalan syaitan! huhu, dorg nak pakai banyak-banyak kali ke barang kawen ni sampai harga mak aih..bek la g sedekah. dah ada cerita tak sedap pon leh nak wat gempak-gempak lagi hai..

    btw, abby ngn zul tu memang confirm ke mereka berdua? awal-awal dulu cm kecoh. now diam je..

    ReplyDelete
  17. nasib baik sponsor,kalau semua guna duit sendiri,lepas kawin mau makan biskut kering celup teh hari2

    ReplyDelete
  18. mak aihh, macam membazir je. banyak betul belanjanya.

    ReplyDelete
  19. untunglah.kenduri 2nd time pun grand yg amat!kita yg baru nak kawin ni pn lom ada budget lg.meh sedekah sikit duit 12juta tuh. leh kenduri ramai2. hahaha.

    ReplyDelete
  20. huh! sampai juta tue.buat rumah lagik bagus...hehe/.tuk parents la

    ReplyDelete
  21. membazir!!baik duit tu sedekah kat aku..huhu

    ReplyDelete
  22. sumpah mereka ini sangat membazir.

    ReplyDelete
  23. buat meriah2 ni selalu nya mcm2 masalah yg dtg. Apa yg penting keredhaan-Nya yg kita cari..

    ehem,nak wedding of the year bile tu agaknye? tak sbr jugak nak tunggu. huhu.

    ReplyDelete
  24. kalo derma kat uma ank yatim..lagi bgus..dekat2 nk puasa & raya nie.kan?

    ReplyDelete
  25. huhuhu...dulu..panasss!..skg cm musim salji lak.. hope pilihan kali ni yg terbaek utk anak2 diorg..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...