Entry terbaru

Blogger : Perempuan & Lelaki



Hi all! bersua kembali tengahari ini Selasa, 26 Julai 2011. 2 jam aku ronda-ronda di alam maya ni, baca entry2 rakan blogger. Sebenarnya aku tidak punya idea untuk update blog.. kebiasaannya memang macam tu.. so, aku akan blogwalking dulu.. hari ni banyak blog tulis entry panjang2.. semua blog yg aku lawat semua best2 :) kemudian akan teruskan bw.....

Nak cerita skit pasal Nama & Tagline blog.. hasil pemerhatian aku dapati nama & tagline blogger perempuan selalunya berkait rapat dengan diri mereka sendiri manakala blogger lelaki jarang kaitkan diri mereka dengan blog.. kenapa ek?hehe..

Blogger lelaki punyai nama blog & tagline yang unik2.. pelik2 perkataannya.. tak macam perempuan.. tapi semua ada keunikan masing-masing.. lelaki punya mungkin senang ingat, perempuan pula lebih kepada menggambarkan identiti diri..

Korang pula macam  mana?apa maksud nama blog dan ada tak kaitan dengan tagline? share jom.. :) dan korang boleh join skali contest AlyahEsprezzo :)

p/s: jom komen2 dekat entry diatas?sbb siapa yg join contest tu akan dpt hadiah berdasarkan komen terbyk hehe terima kasih :)

3 Comments
Tweets
Comments

3 Comments:

  1. ckp jela nk soh join contest..hahahaha

    ReplyDelete
  2. hhaha nak suruh komen byk2 kt entry tu lee..haha..

    ReplyDelete
  3. macam nk perli Mira je ni? huhuhu.. url blog Mira takde kaitan dengn kisah hidup Mira ye.. hihi.. cume ade rhsia disebalik name url tu.. :) kalau tak caye, tgk laa url Mira ni

    aylliarimasiprincess.blogspot.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...