Entry terbaru

Blogku belum popular..




Malam ni iMBobo belum ada idea utk tulis entry, sementara tengah cari ilham ni, iMBobo nak join segmen  LULU  :) Blogku belum popular..memang tak popular pun hehe..mungkin sebab belum ade entry yang betul2 kick kot! haha.. tapi skrg ni iMBobo puas hati dgn blog ni, walaupun jumlah follower biasa2 je..Suka bila ada interaction between blogger!

14 Comments
Tweets
Comments

14 Comments:

  1. mm....635 folower ramai lah tu....blog sye 73 org je...lagi tak popular...hehe

    ReplyDelete
  2. yeke..skejap je tu..nnt makin ramai la tu heehee

    ReplyDelete
  3. tak perlu nak popular , asal puas berblogging :)

    ReplyDelete
  4. betul tu azlizaasri :)

    ReplyDelete
  5. eleehh...tak popular ke ni? ttiiippuuu... :P

    ReplyDelete
  6. klau popular, jumlah follower mesti sama dgn kb punye! :p

    ReplyDelete
  7. banyak tu follower..!apa yang biasanya??haha..:)

    ReplyDelete
  8. Perkenalkan vvip sya, Anak Wak Mail!! hee~~

    ReplyDelete
  9. x popular apanya ... seap buad sewa iklan lagi .. aiyooo ~

    jom komen entry aku pulak ...

    ahahaha ~

    ReplyDelete
  10. eh?mana ada buat sewa lah...for free tu! hehe

    ReplyDelete
  11. gilerr lah ko.... ramai dah follower...aku pun nak jugak...wuahhhahahahha

    ReplyDelete
  12. jalan jalan sini dari segmen yang sama :D

    ReplyDelete
  13. saya guna magic pen. hehehe

    hello :D singgah sini.

    jom ke blog saya ((:

    ReplyDelete
  14. hi awk
    sy follow sini
    jom singgah blog sherot

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...