Entry terbaru

BLOGLIST AYU : JOOOM JOINT




Ok ni lagi satu iMBobo support sis Ayu punya Segmen! Alamak! penganjur minta komen pasal blog dia la plak.. rasa mcm kecik je kite ni nak komen2 blog org lain plak kn..takpelah, atas dasar hormat pada penganjur, boleh lah bg komen skit ni... Blog sis Ayu  karpet hijau(backgroud) tp border pink..kombinasi kurang sesuai..tak tahu lah itu mungkin mata aku je kot..hihi..tp blog dia ringan!! Ni header baru kot kan sis?hehe..ok tu je...sis boleh komen blog iMBobo juga tau! :) 

eh! korang baca je ke? Meh join meh klik SINI atau pada banner :)

3 Comments
Tweets
Comments

3 Comments:

  1. mekacih bobo...jadi org pertama joint bloglist sis...mkacih juga komen belog sis...hehe

    ReplyDelete
  2. cantek blog..hihi
    ade mase nnti cik nk join jugak

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...