Entry terbaru

Contest: Tagline Kreatif by AlyahEsprezzo



Contest AlyahEsprezzo

Hi semua! Diketik dari Hati bila si Alya ni menjerit Boboooooooooooo! kat dlm kotak jerit aku tadi..ops! aku iMBobo join Contest kedua Alya ni :) dgn rasa happynyeer korang juga dijemput join dan support sesama kite :) Meriahnya dunia blog bila ada segmen2..tak kisahlah penganjurnya ramai follower ke tak..yg penting masing2 happy!! :) so dalam segmen ini menuntut nama blog dan tagline yg kreatif..so iMBobo just tetap dgn nama dan tagline asal blog ni:
Nama Blog:
iMBobo

Tagline:
Support mesti Support!!!

mana agaknya ek dapat nama iMBobo?hehe.. actually nama Bobo itu cute! iM tu pula bermaksud saya I am.. kemudian bila dicantumkan jadilah iMBobo :)

mana pula dapat tagline tu?hehe..since iMBobo join dunia yg buat iMBobo jadi penagih ni(ketagih blog) iMBobo tgk dalam dunia ni perlukan sokongan antara satu sama lain..begitu juga kehidupan kita didunia ni, dalam hidup ni kita perlu ada sistem sokongan yg baik..yg paling rapat family, kemudian teman-teman..(hasil pembelajaran dalam bilik kuliah) 

p/s: nak minta bantuan blogger yg singgah sini skit boleh?hehe
Komen pasal nama & tagline iMBobo dan juga komen korang tentang dunia blog.. :)

Update:
Hadiah yang bakal dimenangi bila join contest ni:
Tempat Pertama: Domain FREE untuk setahun
Tempat Kedua: Barangan BodyShop
Tempat Ketiga : Selendang Pashmina

10 Hadiah Saguhati:
Goldbox Chocolate

tarikh tutup sebelum jam 3ptg 30 Julai = Tarikh lahir Alya Esprezzo

Cepat jom jom! korang masih berpeluang dapat hadiah2 ni :)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tahniah kpd mereka..sebab apa?Kalau nak tahu DISINI :)

83 Comments
Tweets
Comments

83 Comments:

  1. hahaha..ekceli kwn2 panggil alya BouBou, eeekekekekeke so nama kita mcm sama laa..hahaha boboooooooooooo thx join!!

    ReplyDelete
  2. hehe ok no problem! klau ade lg silakan jerit tau! hehe :)

    ReplyDelete
  3. wahh,..thanxx iMBobo,..how nice.a Lot Thanxx yah =)

    ReplyDelete
  4. goodluck to you too ;)

    thanks sbb follow i :)

    ReplyDelete
  5. Bro bobo mmg ske support blogger2 lain,xde nk kedekut ilmu ke ape.
    smoge trus power dlm blogging n idup ni,insyaAllah!

    p/s: sy support mesti suppot imBobo! hehe

    ReplyDelete
  6. tagline tu ok..bagus jugakan kita support antara satu sama lain...kita akan dapat ramai kawan

    ReplyDelete
  7. untunglahhh.


    *tibe-tibe je kan*

    ReplyDelete
  8. support mesti support !! nice tagline :)

    good luck yeaa

    ReplyDelete
  9. haha.. baru tau iM tu bermaksud I am... hehe... apa2 pon unik nama tu...en iMbobo...

    ReplyDelete
  10. eh..kenapa selama ni saya ingat IMOBO..bukan IMBOBO..haha..baru tahu hari ni..hihihi..=)

    tagline tu ok!

    ReplyDelete
  11. iMBobo.. APa nak kata eh..

    Kalau dimelayukan.. Sya bobo...he3.

    Gd luck bro dlm dunia blogging.. Aku pun byk benda nak kena belajar.. Pelan2, lama2 insyaallah boleh berjaya... Yg penting x kedekut... :)

    ReplyDelete
  12. join celoteh si alya..header goyang2 tu ke, hahaaa, semoga berjaya d

    ReplyDelete
  13. ahahha..good luck ^^

    ReplyDelete
  14. ooo..masuk gak ek..hahaha..gd luck la tgk sape menang ek..hehehe..thanks dtg blog cf..:)

    ReplyDelete
  15. alamak..aper menda ntah tagline aku..ahahaha




    ” Nizam Ijam Dot Com”

    ReplyDelete
  16. iMBobo...thanx yea...
    support2...!!! =)

    ReplyDelete
  17. wah lepas nih saya pon nak wat segmen lah... hehhe... betul tu, kita kena support satu sama lain... hahhaha... memang tertanya2 apa maksud imbobo... da dapt jawapan..:)

    ReplyDelete
  18. tagline tu mmg best...
    blogger mmg patut support blogger lain...(^^,)

    ReplyDelete
  19. hehe, gudluck!

    kreatif tol nama ye XD

    ReplyDelete
  20. Good Luck ImBobo!!!!! :D

    ReplyDelete
  21. huhuhu ... if mcm tu eqa tamao pnggil ImBobo la .. pnggil bobo je .. huuu , en nmpk manja uh xD

    ReplyDelete
  22. AS Salam Imbob...good luck yea...kalau ada rezeki boleh menang nanti...insya Allah.

    Comel nama imbobo^-^

    ReplyDelete
  23. comelnye nme bobo..hehe tagline tu best..idup mmg kne saling mengsupport..

    ReplyDelete
  24. hey..dh follow ^^
    gudluck toO !

    ReplyDelete
  25. Silent reader26/7/11 9:36 PM

    GOOD LUCK BOBO!!

    ReplyDelete
  26. ohh , baru tahu maksudnye.
    mmg cute BOBO.. boboboiboy !!!hehe

    ReplyDelete
  27. nama blog yang unik. ImBOBO. :))
    goodluck :))

    ReplyDelete
  28. gud luck..haha.. bobo tue cam maksudnya tido..hehe.. tagline tue mmg superb la.

    ReplyDelete
  29. kita mesti support antara satu sama lain. so yana jmput join bloglist yana ... hehe

    http://elyanaguitar.blogspot.com/2011/07/bloglist-saya-nak-join-bloglist-dieyana.html

    ReplyDelete
  30. eh awak..gud luck taw bobo..heee..

    ReplyDelete
  31. saya sapot..saya sapot.. hehehe~

    ReplyDelete
  32. sini pun meriah jugak :)

    wish sekali lg, good luck!!!

    ReplyDelete
  33. sy suka blogger yang suport menyaport nie taw..cun jaa...

    gud luck... unik taw..x pena lagi jumpa blog nama yg ada bobo.hehe.

    ReplyDelete
  34. klo budak pompuan,nak bagi nama kat bear mesti letak nama bobo.tandanye memang nama bobo sedapla tu.hu3

    gudlak!

    ReplyDelete
  35. BOBO mmg sedap pownnn...comel jea g tue...ngehhh..

    ReplyDelete
  36. woo.. adiah superb! remind me to join yea! hihihi..:) kalau menang tuh.. tp cp tanak no 1.. blom ready r nak ader domain2 nih.. nak hadiah no 2..hikhikhik..:P

    ReplyDelete
  37. singgah mlm sini.. :) Yana kan x terfikir lagik nk ada domain taw..hee.. Bestnya kalo win kan..heeee..

    ReplyDelete
  38. paling best la kalo menang hadiah tempat kedua n ketiga tue.. so nice.hehe..

    ReplyDelete
  39. jom sapot tugede-gede...!! (~_^)

    ReplyDelete
  40. gud luck ye..
    nice name...iMBobo

    ReplyDelete
  41. BOBO~ comellah panggilan tu..

    Rasa ngantuk plak!!

    Tagline: SUPPORT MESTI SUPPORT !! baik untuk kesihatan..hehhe

    semoga berjaya bobo~~

    ReplyDelete
  42. gud luck taw...da menang jgn lupa kan kitaoRg..hehe..

    ReplyDelete
  43. support :)
    alahaiii , Tia takde tagline lorh ..

    ReplyDelete
  44. waahahha,

    gudluck yawww... =)

    ReplyDelete
  45. guk luck bro..menang leh belanja..hehe..bg cikin nama imbobo tu okei..ringkas..nak komen pasal dunia blog nih cikin pun baru lagi tapi blogger2 yg cikin kenal sume baik hati n tolong menolong..=D

    ReplyDelete
  46. gudlurk boboooooo...hahha :)

    imbobo,thanx tuk blog pilihan kat atas tuu...terharuuu T________T

    ReplyDelete
  47. dengar bodyshop yg terasa nak join nie..hihi..good luck ye 'ur'bobo..hehe

    ReplyDelete
  48. huhu...nama BOBO ni comel...mcm budak2..kehhehe...

    good luck =)

    ReplyDelete
  49. alolo.. BOBO tau..
    cute dah tu ^^ hehehe...
    goodluck la utk contest nih ^^

    ReplyDelete
  50. bobo memang cute pun...such a cute name!

    ReplyDelete
  51. support you! rakan blogger kan.ngehh

    ReplyDelete
  52. wah...bobo..hehe..co cuweet hehee..~~

    sy pon join..

    http://miasyarah.blogspot.com/2011/07/contest-tagline-kreatif-by-alyaesprezzo.html

    ReplyDelete
  53. Awak ni comeeeeellll lah Bubu. Eh nama Awak Bobo ke? Tak kira lah, nak panggil Bubu jugak :DD

    ReplyDelete
  54. blog awk nie bobo cute jua.black theme

    ReplyDelete
  55. tapi napa ea kalo lelaki ja kena guna caler yg gelap2 lam blog...??

    ReplyDelete
  56. tapi pape pown,,,,cun la blog awk bobo... loading pun cepat

    ReplyDelete
  57. haha thanks semua sebab wish and tambah komen dkt sini..especially yana ni! haha..

    ReplyDelete
  58. thanks sebab jenguk blog saya. good luck kt awak jugak ek. :)

    ReplyDelete
  59. iMBobo tu i am Bobo eh.. Bobo... bobo... Boobo..

    ReplyDelete
  60. haha..welkem..simple ja tue.. :) da abih ea..engat nk komen lagik nie.hehe

    ReplyDelete
  61. CONGRATS MENANG ! uuu~ FIRST PLACE GITU :D

    ReplyDelete
  62. congratz iMBobo..pasni jadik imbobome.com lahh :)

    ReplyDelete
  63. This might be the greatest blog I have ever seen..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...