Entry terbaru

Drama paling kontroversi!!




Hi all!! Aku nak tanya korang semua ni..siapa yg tengok cerita Tahajud Cinta di Tv3? korang tahu tak cerita ni semakin dapat bantahan dari pelajar2 luar negara dan rakyat Malaysia.. wow! apa yg hebat cerita ni? disebabkan itu, aku buka website Tonton utk tgk drama ni..sekarang baru episod 2..masih ok lagi.. orang kata byk scene2 yg panas..tak de pun.. Takpe, sambung tgk dulu.. ramai sangat pelakon best2 dalam cerita ni..so, korang yang dah tengok tu apa pendapat korang?

update: baru aku tahu knape ada yg tak suka scene atas katil tu, myb kalau ustaz tu tak bahasakan diri dia ustaz mungkin lebih baik, lagi pun mereka suami isteri..itu perkara biasa kan..tak suami nk ckp syg pd isteri pun tak boleh...mungkin org tak tahu kot yg mereka dah kawin..haha..lenkali tgk dari mula..tp bab salam tu pelik..minggu dpn kot jwpnnya..

p/s: hujan plak sekarang ni..tak dapat nak keluar rumah :(

11 Comments
Tweets
Comments

11 Comments:

  1. ye ke? tapi cite msia ni mmg banyak yg pns now ni. nak tarik penonton. bila da kecoh, semua nak tengok. kalau x, ada orang heboh2 kan? huk3.

    ReplyDelete
  2. mmm, citer ni takla islamik sgt pun.juz sbb ade jubah,purdah,kaherah,itu je.

    wt mase skang,xbrani komen bnyk2. usaha nk wt citer islamik ni bagus,tp x pyh r nk tunjuk adegan d ranjang, penonton dh tau diorg tgh berlakon jd suami isteri.
    Apa motif nk letak gak scene cmtu?

    ReplyDelete
  3. kb tak tgk crita ni.. sb uma xde tv.. :)

    ReplyDelete
  4. Izzati: mcmtu lah kan kt masia ni..hmm

    bez amin: betul jugak tu..tak nmpk pula apa relevannye scene tu..

    kb: kt website tonton ada kb :)

    ReplyDelete
  5. dgr2 cite ni best....tp lum berkesempatan nk tgk. haish rugi

    ReplyDelete
  6. tak tengoklah cite ni...cam xbest jek..hihi..=)

    ReplyDelete
  7. mula2 tngok episode 1 lgi dah rasa mcm ade yg x kena dlam drama nih.. jauh beza dgn filem Ketika Cinta Bertasbih.. mmg terbaik.. x de langsung adegan2 panas.. pelakon2 pun smuanya ikut syariat.. pakai tudung setiap masa dlm filem tu.. adegan bersentuhan laki ngn pmpuan pun x de.. barulah boleh bgi kesan kpd yg menonton..

    ReplyDelete
  8. Ketika Cinta Bertasbih memang best! :)

    ReplyDelete
  9. sokong komen reza al razi.. kalau cerita berteraskan keislaman mmg x patut la di letakkan scene2 pegang2, scene2 atas katil sia2 ajer.. Ada kepentingan ke utk diletakkan scene2 tersebut? Bila scene pegang2 walaupun dlm cerita tersebut mereka adalah suami isteri tp hakikatnya mereka tidak.. so lbh baik x pyh.

    Ketika cinta bertasbih mmg wajar ditonton:) Untuk tahajjud cinta ni bak kata erma fatimah jgn cepat memberi komen selagi tak menonton smp habis.. oleh itu kita tgk sampai habis then baru kita komen ek! :)

    ReplyDelete
  10. nasib baik sya tak komen, sya cuma buat entry je..korang lah yg komen2 hihihihi gurau2..:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...