Entry terbaru

Gambar orang buat kerja gila..

Anak seni warganegara China dari Beijing telah menghasilkan seni dengan menggunakan cermin. Beliau telah menggunakan campuran seni dan fotografi untuk menghasilkan ilusi realiti yg kadang-kadang kelihatan berbahaya. Beliau mengatakan gambar2 tersebut tidak dihasilkan dgn menggunakan perisian komputer tapi beliau menggunakan cermin, wayar logam dan akrobatik. Jom tgk gambar2 die ni...


kuatnya angin..tolonggggg!!!


kuatnye kepala dia!!!


sampai hati kau tendang aku jatuh bangunan :(


bergaya tak aku berlari?hehe korang boleh?


fuyoh!! boleh terbang tu..tp yg lain nak ikut jugak!!


kan ku lontar engkau ke seberang hahahaha


mcm dalam cite shaolin soccer..


menakjubkan kan? itu lah seni, tapi seni die ni bahaya skit heehee..tapi iMBobo kagum :)

15 Comments
Tweets
Comments

15 Comments:

  1. gile je..huhhu...cm ne la dorg wt

    ReplyDelete
  2. paling suke yg tendang tuh.. tp sume smart !

    ReplyDelete
  3. ary: tula psal..otak geliga btui..
    ila: kaaan??smart :)

    ReplyDelete
  4. wahhhh..pndaiye la..
    macam2..tapi cool giler

    ReplyDelete
  5. wahhh..giler besttt..:D

    suke2..

    ReplyDelete
  6. MB: memang cool giler gmbr2 ni..hehe
    mrs asrafovic: thanks sbb suka :) (ceh, mcm sendiri buat je kn)

    ReplyDelete
  7. hahaha apsal gile sangat gambar ni sume

    ReplyDelete
  8. freaky: haa ini dia penangan org china huhu

    ReplyDelete
  9. pandai die edit gambar2 ni..

    ReplyDelete
  10. takut gak tgk dia ni..haha :P

    ReplyDelete
  11. hyperaktif neyh..xde keje..aha:D

    ReplyDelete
  12. dahsyatnya! tpi i know, mostly of the pictures are the edited one. hihi...

    ReplyDelete
  13. waa..dahsyatnya diorang nih..

    ReplyDelete
  14. ini Photoshop kan? huhu. ada member aye cakap. diorunk edit. gile la kan nak wut btl2.. mati ilg nyawa la diorunk tu. huhu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...