Entry terbaru

Gambar Perhimpunan Aman.. aman ke??


iMBobo tak pergi ok,, ni ada sedikit update.. sumber mengatakan DS Anwar telah ditangkap sebab degil, polis dah larang masuk KL tapi dia masuk jugak! Kepala dia tercedera tapi tak tahu siapa buat.. Anaknya Nurul Izzah pun turut ditangkap.. Ambiga, degil juga! 

Khairi Jamaluddin terkena gas pemedih mata, kini telah ditahan..

9 Comments
Tweets
Comments

9 Comments:

  1. napa la nk wat cm nie....

    xbrsyukur lgsung...negara kita aman..xda perang...tp napa nk wat cm nie...
    malu taw dgn negara lain...

    ReplyDelete
  2. tadi tgk berita kat tv1...diaorg kena kat kl sentral....tak aman pun perhimpunan ni..bila semangat terlampau berkobar2 then duduk ramai dalam keadaan camtu..mmg akan berlaku gak benda2 yg tak diingini walaupun sket...moga2 ni cepat2 habih

    ReplyDelete
  3. perhatikan yang paling ramai orang Melayu...habis kena kerah orang Melayu dek angkara si kafir...maaf cakap, memang aku tak suka benda-benda macam nih berlaku. Serabur aku tengok. Orang Melayu yang duk berhimpun tk tahu bersyukur, anak-anak sekolah kat sekolah kebangsaan, lagi nak tentang kerajaan. Diaorang hantar kar sekolah orang puith kot....mintak takde lagi lah benda macam nih. Habis semua kerja kafir...

    ReplyDelete
  4. teruk betul pemikiran mereka.. huhu...

    ReplyDelete
  5. huhuhuhu~~ mcm2 laa ~~ bru nk lepak Kl ..

    ReplyDelete
  6. hai owner blog , eqa jalan cni bce entry anda .
    btw khairi jamaluddin ta kne gas pemedih mata pun ,, just kne tangkap ,, ayh dan ibu eqa d sne , ja kawsan , mereka polis (:

    ReplyDelete
  7. owh yeke! ni member sya kt sana salah bg information lah ni!! jap g nak sekeh kepala die hehe...thanks! :)

    ReplyDelete
  8. salam....em, pasal perhimpuinan ni sy pun xg....tp juz nak share tulisan one of the blogger yang pegi.... follow link ni ya...

    http://www.lidahsufi.blogspot.com/2012/05/bersih-30-big-day-of-28-april-2012.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...