Entry terbaru

GIVEAWAY: CAMERON HIGHLAND dari Normala Ali




Pengalaman ke Cameron:
Setakat ni baru 2 kali bercuti kat sana hehe..  tahun lepas pergi bermalam di rumah tamu sri bayu kot... lupa dah hehe.. tapi memang best giler sebab sejuk, boleh jalan kaki pergi Strawberry Garden- Handpick hehe.. sepanjang jalan tu kami bergambar macam kat oversea sbb rumah2 besar suasana pun nyaman sebijik kat oversea(padahal tak pernah pergi sana)
~~Ok itu je~~

p/s: jom join Giveaway Normala Ali ni, klik DISINI atau pada header :)

10 Comments
Tweets
Comments

10 Comments:

  1. handpick maksudnya petik sendiri ea ? bestnyeee :)

    ReplyDelete
  2. same la.. syuzi pn baru 2x je g cemeron tu.. hikhik...

    ReplyDelete
  3. thanks join.. good luck k.. (^_^)\/

    ReplyDelete
  4. sis berhanimun kat cameron... hehehe

    ReplyDelete
  5. gud luck!

    cameron memang best..teringin nak kesana lagi!

    ReplyDelete
  6. cameron tuk berehat dan menenangkan minda yang serabut... memang sangat best...

    ReplyDelete
  7. cameron highland! dah lama x gi.. last 2002

    ReplyDelete
  8. GA update.. (^_^)
    http://kisahkauakudankancil.blogspot.com/2011/08/senarai-nama-hadiah-giveaway.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...