Entry terbaru

Hampir terkeluar jantung..




Fuhh... lega dah... korang nak tahu kenapa tetibe jantung aku hampir terkeluar?haha... ni semua gara-gara sis Queen Teratai.. hehe.. die ni kalau dtg jengok aku mesti aku rasa cuak bila nampak first comment die..sebab komen mcm peluru..sekali dtg semua entry die tembak! memang terbaik lah follower(VVIP) aku sorang ni.. korang tak percaya? jom pergi blog die SINI jom..


p/s: korang tolong aku tembak blog die boleh?hehe pakai komen sudeh.. :)

6 Comments
Tweets
Comments

6 Comments:

  1. untung la ada komentar macam dia ni

    ReplyDelete
  2. erk... rase ak gugur jantung sis!! Ingatkan bole tembak Bobo entry kali ni.. skali sis plak yg terkena tembak.. Seb baik sempat hop jantung yg nak gugur nie.. Aduiiii tiba2 jadi speechless.. Tinggi sungguh penghargaan dr iMBobo ni sbb buat entri khas utk sis... :)

    Sis ni follower & readers tegar ok. Bukan just follow tp xde connection.. Fhmkan? Kita bloggers ni kena support each others so ni jela cara sis... :) THANX iMBobo..

    Tak sia-sia sis join SEGMEN JOM TERJAH BLOG NEWBIE tukan.. kan?

    ReplyDelete
  3. hahaha bagus la ada follower cetu.. memang betol2 hargai

    ReplyDelete
  4. hehe ok jom sy tlg tembak :P

    ReplyDelete
  5. aktiviti menembak mmg best...lebih2 lagi kalau tembak mr bobo...hheee

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...