Entry terbaru

Isteri curang bersama kebodohannya...

Hi all! Hari ini korang baca paper tak?kalau tak baca tak pe..jangan risau, esok depa buat paper lagi, pagi2 boleh pergi beli hehe.. apa yang menarik? menarik baca tapi bila baca sakit hati..




seorang isteri berlaku curang terhadap si suami.. si isteri main facebook sekali terjumpa bekas teman lelaki..kemudian minta cerai pada suami di mahkamah.. untuk memperkuatkan lagi bukti, die kata suaminya penyebar virus HIV pada dia.. *dlm hati aku, oh yeke...


kemudian doktor cek si suami, hasil pemeriksaan si suami negatif virus HIV.. haaa..abis tu mana si isteri dapat virus tu kan? korang tak perlu teka, memang si isteri dah terlanjur dgn bekas teman lelakinya ketika masih bergelar isteri org.. buat malu mak bapak je...ish3x... kesian si suami tidak ada salah apa2...

apa salahnya kalau dah taknak hidup bersama tu just cakap baik2 lah..ni yang hang p kata org tu bg HIV kt hang buat apa..kan dah malu sendiri..

16 Comments
Tweets
Comments

16 Comments:

  1. hey thanks follow my blog . jalan2 kat sini . btw pasal isteri curang tu memang bangang . tu kira karma untuk dia lah tu -.-'' kat dunia dah dapat balasan -.-'' and baca tak Malay Mail today , ni lagi tak masuk akal. -.-''

    ReplyDelete
  2. hahaa . prasan gak td tp baca tajuk depan jee . sbb xsanggup nk baca smpai habis . nak muntah hijau .

    ReplyDelete
  3. zaman skrg ni mcm2 boleh jadi.. tak kiralah suami ke isteri ke pasti ada yang curang. Rangkaian sosial yg ada skrg ni mmg menjadi faktor atau punca utama berlakunya kes2 curang ni. krn apa???

    Sbb iman yg senipis kulit bawang tue. Yang penting hati kita.. kalo hati kita kuat, sentiasa ingat siapa dan ape status diri kita InsyaAllah perkara2 beginia takkan berlaku.

    Datanglah ape pun anasir2 jahat kalo diteguhkan hati pasti xkn berlaku. Ape2 pun selalulah bermuhasabah diri.. Takutlah akan balasan2 bg isteri yg tidak taat apatah lagi berlaku curang & terlanjur.. Begitu juga suami.. ingatlah isteri walau isteri byk kekurangannya tp adakah si suami begitu perfect? Renung2kanlah

    ReplyDelete
  4. haha~ terserlah kesengalan si isteri tuh..

    ReplyDelete
  5. padan muka dia kn?...alamak xbeli plak Malay Mail, NST adelah..:)

    ReplyDelete
  6. memalukan betullah isteri dia ni..dapat suami elok2..dia campak ke tepi..harap2 aku tak camtu..=)

    ReplyDelete
  7. CPT: elok juga muntah hijau tu..sihat badan..hehe

    QT: aik sis, mcm kenal je dialog tuh..iman senipis kulit bawang :)

    ZA: terselah sungguh..

    iMBobo: kan??hahahha!!! SENGAL

    AWM: ntah ada anak ke idak tu kn..klau tak hmm..

    ReplyDelete
  8. uish. mulot jahat betul pompuan tu. kesian suami. janganlah kita semua terjebak dengan kes-kes mcm ni. mintak2 dijauhkan.

    ReplyDelete
  9. iMBobo: hehehehe kenal ek? ntahlah kutip kat mana ek? kuikuikui pinjam bolehkan? kan?

    ReplyDelete
  10. IL: minta2 dijauhkan dr org mcmtu :)

    QT: haha mestilah sis! mcm bisa ku dgr tp dimana yaa..hehe..tape sye tgk juga cite tu :)

    ReplyDelete
  11. haishh..susah ade org mcm ni..bunuh jerk!

    ReplyDelete
  12. haishh..hukum hudud perlu dilaksanakan..org mcm ni kena rejam kan?(x pasti)wallahualam..

    ReplyDelete
  13. Cik Teddy: uis! sabar..sabar...hehe..klau ikut hudud memang kena rejam sampai mati..tp perundangan Malaysia tak laksanakan hukum hudud..kita pun tak berapa jelas tentang hukumannya..sbb tu benda mcm ni semua terjadi..

    ReplyDelete
  14. isk.. yeke? hmmm.. bahaya jugak la kn fb nih..:) naseb cp lom kawen..ahahaha..errr??=='
    btw thanks komen byk2..;]*wink* cp masokkan nti dlm bloglist vip k..:)

    ReplyDelete
  15. eeii..macam macam lah zaman skg ney..wife pegi dekat ex,,suami pegi dekat ex..kalau dah taw hati tu still ade dekat ex kite,xperlu lah kowt nk berboifren or berlaki laen..xpasal2 suami dye jadik mangse..adehh..*sori emo

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...