Entry terbaru

Jom join contest boleh menang LOMO/Palaroid Camera

Kali ni aku nak kongsi dengan korang semua tentang contest yang dianjurkan oleh Says.my
Mesti ramai yang dah tahu kan! Aku tertarik nak buat entry pasal ni sebab aku pun nak join benda ni bersama dengan korang semua!(itu pun kalau korang nak lah kan hehe)

Okay, apa yang perlu korang buat adalah "PLANKING"

Aku terangkan sikit apa itu Planking ni, ia adalah sejenis aktiviti yang memerlukan korang dengan muka pandang ke lantai.. macam gambar  kat bawah ni

tangan hendaklah rapat disisi dan minta tolong kawan korang or siapa2 ambil snap picture korang masa korang dalam keadaan yang mcm tu.. korang boleh buat aksi ni kat mana2 je korang nak, lagi public tempat tu lagi bagus dan peluang nak menang tu tinggi!!


Lepas snap picture tu korang kena letak caption gambar tu macam ni : "Says...(reason korang sendiri la)" contohnya macam kat bawah ni..

kalau xde masa nak edit,korang tulis atas kertas dan tampal je kt gmbar tu.. 
ikut lah mana yg lebih senang kan

Hadiah:

Setiap minggu untuk 4 minggu korang ada chance untuk menang hadiah mingguan

*RM50 Starbucks Voucher
*4 GSC Movies Voucher
*RM50 Groupon Voucher
*RM50 MPH Voucher

Dihujung minggu ke-4, pemenang 5 orang pemenang Grand Prizes akan diumumkan berdasarkan jumlah "LIKES" pada gambar korang. Kelima-limanya dapat hadiah ni sorang satu.


1st : Diana F+ Lomo Camera
2nd : Fujifilm Instax Mini 7 (brown)
3rd : Fujifilm Instax Mini 7 (white)
4th & 5th : Fujifilm Instax Mini 7 (White-Pink/White-Blue)

okey, ni part yang paling penting dan sila ambil perhatian hehe..apa yang korang perlu buat sebelum tu adalah:

1)Be a SAYS.my member
2)Share the “Plank Your SAYS” campaign : http://says.my/campaigns/1342
3)Plank & take a picture (Yourself & your SAY must be in it)
4)Upload your picture to the SAYS.my Facebook page

Letakkan caption gambar tu info ni : 
i).Caption yang ada dalam gambar korang tu
ii).Username
iii). link ni : http://blog.says.my/plank-your-says/

5. Tag facebook korang sendiri dalam gambar tu
6. Mula sebarkan gambar korang untuk di "Like"

Pemenang mingguan akan diumumkan setiap hari Isnin seperti tarikh berikut:

*18 Julai 2011
*25 Julai 2011
*1 Ogos 2011
*8 Ogos 2011

Pemenang Grand Prizes pula akan diumukan pada 15 Ogos 2011.




















2 Comments
Tweets
Comments

2 Comments:

  1. apa fungsi buat benda ni ek sebenarnya??haha..aku tak paham..

    tapi hadiah2 dia best!

    ReplyDelete
  2. entry ni ke contest ni?haha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...