Entry terbaru

Jom Join Giveaway Gadis Desa


Jom Join Giveaway Gadis Desa


Malam ni nak cari segmen2 atau GA yg menarik utk disertai hehehe..join je, ada rezeki dapat lah kn :)
Jom le join GA Gadis Desa ni.. Hadiah dia nampak menarik tau! SINI


Syarat-syarat penyertaan :
  1. Buat entri khas bertajuk : "Jom Join Giveaway Gadis Desa"
  2. Nak follow or tak terpulang, tapi pastikan anda sentiasa update dengan sebarang perubahan GA nanti kalau-kalau ada penambahan penaja hadiah.
  3. Letak banner GA ni dalam entri dan linkkan ke entri ni.
  4. Sila LIKE page penaja hadiah *wajib iaitu : 
    1. Kraf Cinta
    2. Sweet Home Boutique
  5. Tag 2 orang rakan anda untuk join GA ni, pastikan mereka tahu.
  6. Dah siap tinggalkan URL entri anda kat ruangan komen ni.
Tarikh tutup:
31 Julai 2011
11.59mlm

Rakan yg ditag:

1 Comments
Tweets
Comments

1 Comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...