Entry terbaru

KL Gangster di cetak rompak!! tapi ada org kesah??


Tadi adik aku balik2 je terus cakap 

"weyh cite kl gangster dah keluar cd
"aku jawab yeke,jap cek kt syok.org"

pergh!!!!!!! memang betul dah keluar.. tapi kutipan dah 11juta, kat panggung pun still penuh je...agak2 ada org kesah?

toksah lah beli cetak rompak, pergi wayang tgk lagi bagus, baru ade feel!! wa ckp lu, wa dah 2x tgk cite ni bro.. xbosan wa tgk..(ambil mood ni) hehe

okeh!! cawcincaw~~~~~ ;)


10 Comments
Tweets
Comments

10 Comments:

  1. best sngat ke ?
    adk eqa 3 kali tgok ..
    btw , salam prkenalan juge (:

    ReplyDelete
  2. best jugak sbb ada Aaron Aziz and Zizan kot hehe..jalan cite best!

    ReplyDelete
  3. hahaha ~ mamat gempak ada mmg loo ~ xD

    ReplyDelete
  4. btw , tp tpe la if cite tu ad bg unsur pgajaran ..

    ReplyDelete
  5. yup, byk juga pengajaran cite ni..biasa cite2 mcm ni org akn fokus byk ttg masalah sosial kn..tp cite ni die balance..nilai kekeluargaan tu pun ada..

    ReplyDelete
  6. aku tgk cite2 kt wayang biasa skali je..klau nk tgk kali kedua, aku pikir dulu tp stakat ni xprnh buat..

    memg btol, tgk kt wayang lg puas..skrin besar smua nmpk..hehe

    ReplyDelete
  7. tak yah beli..download je.. :P

    ReplyDelete
  8. aku kalau nak tengok wayang kena fikir 800 kali..hihi..

    tapi betul la..syok lagi kalau tengok movie kat wayang..sound dia kuat,,baru rasa gegarannya!

    ReplyDelete
  9. aku x tengok lagi kl gengster ni. sbb aku rasa aku lagi gengster dr dorang. ape la sangat kan. hahaha! download kan la utk aku!

    ReplyDelete
  10. MKK: sama lah kite haha..kali kedua tu pun tgk kt laptop je...haha

    KB: dah download :P hehe

    AWM: klau org belanja mesti xpyh fikir kan?hehe

    Alin: ko gengster eh?haha..aku dah download :P

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...