Entry terbaru

Kreatif Bersama Sergeant Keroro



Join segmen Sergeant Keroro petang ni! hehe.. aku tak berapa kreatif bab dialog ni, tapi i'll try! :)

Perkenalkan Danbo dan Domo

Danbo:  Domo, kenapa dgn dgn awak ni?awak nampak tak sihat, mari ikut saya ke klinik Domo! *sambil menghulurkan tgn utk mendokong*

Domo: Saya berasa kurang sihat dari semalam, tambahan pula mulut saya sakit... *dgn nada sedih*

Danbo: Alahai manjanya awak Damo, meh saya periksa. hm! Damo! gigi awak ni rosak! semua sudah tajam! *kalau spoket motor mcm ni dah kena tukar baru!*

Domo: Maafkan saya sebab menyusahkan kamu Danbo, tapi boleh kamu tolong saya tak?bawa saya jumpa teman wanita saya sebelum kita ke klinik?*nada minta belas kasihan*

Dambo: Hmm.. boleh Dambo. teman wanita awak tu adik saya!! Dia ada di klinik sedang memeriksa pesakitnya...

6 Comments
Tweets
Comments

6 Comments:

  1. alol0lo.. sweet plus manje nye story dekat atas ni.. comey laa.. agak kreatif laa jugak entry kali ni :)

    ReplyDelete
  2. alolololo, sweet nye. hehe XD

    p/s : thanks join :)

    ReplyDelete
  3. thanks! :) enjoy gak join segmen ni! hehe.. bro ahmad larat ke nak dukung domo?haha

    ReplyDelete
  4. Comel sangat Danbo ni. Macam orang yang buat dialog dia :P

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...