Entry terbaru

Lelaki jenis apakah itu?



Hi all! ni nak cerita sikit pasal lelaki yang suka mengambil kesempatan keatas wanita. Ada ke patut lelaki ni kikis duit teman wanita die? tak patut la buat macam tu.. nak barang branded je, masuk kedai Adidas pastu borong baju banyak2...pergh kat situ sehelai baju mahal kot.. sampai hati betul..lepas shopping pergi pula makan dekat restoran fast food yang mahal! 

Ambil set paling mahal pulak tu! eee geram betul tengok.. awek kat sebelah tak order pun, tengok je die makan.. Sedarlah diri oi! Kesian sikit kt awek tu..sorry lah ye, aku mmg tak suka tgk lelaki mcmtu.. tak gentleman langsung buat awek macam tu.. aku tengok dalam cerita Ana Lulu tadi kat tv3 HEHEHE....

p/s: aku dalam proses nak pindahkan bloglist ke blog utama ni :)

19 Comments
Tweets
Comments

19 Comments:

  1. yee?? geram2 ..
    tade duet la tu .. tp biasenya eqa ak jmpe mamat mcm ni bila si gf dia tua drpd laki (:

    ReplyDelete
  2. kalau gf lg muda xjd mcm ni eh?hehe

    ReplyDelete
  3. Menyampah . Buat sakit hati je =__=

    ReplyDelete
  4. eeee....teruknyaa! x suke laki jenis cmtu...

    ReplyDelete
  5. lelaki mcm ni mmg x tau malu...

    ReplyDelete
  6. Wah! pakcik sorang ni pn layan Ana lulu ke..haha..

    :D

    ReplyDelete
  7. alamak semua ni tuju kat iMBobo ke?huhuhu marah nmpknye hehe...

    Fee: tertgk tadi hehe

    ReplyDelete
  8. lelaki pon ade pisau cukur?

    dashyat

    ReplyDelete
  9. suami saya sgt suka mengeluarkan duit utk saya....bahagia~~

    ReplyDelete
  10. yep ! memang geram je tengok pakwe Ana Lulu tadi tuu .. tak patut langsung .

    ReplyDelete
  11. da agak da..mesti kes ana lulu td..hehe

    ReplyDelete
  12. ishhh..geram betul ngn laki cmtu,

    ReplyDelete
  13. errr.. sbnrnya bila benda ni berlaku perempuan tula yg kelihatan tersgt bodoh konon2nya kerana syg dan cinta.. Alahaiiiii... para remaja or pd mereka yg belum berkahwin tue.. kalo anda ada BF jenis mcm ni lebih baik lupakan ajer...

    Masa couple dah mcm ni.. mcm mana plak bila dh berumahtangga?? Adakah lelaki jenis ini boleh dijadikan suami serta ketua keluarga yang baik??

    Fikir2kan dan renung2kan..

    p/s: zaman skrg mmg byk lelaki yg lps tgn dlm mnjlnkan tggjwb hidup berkeluarga krn lelaki ini fikir isterinya bekerja & ada duit sndri.. Sorry to say kpd lelaki2 yg x suka komen saya nie...

    ReplyDelete
  14. hahaha!! aku pun tgk gak citer tu.. mmg hampeh la lelaki camtu.. takde la hensem sgt pun.. hensem lagi iMBobo..

    ReplyDelete
  15. tengok jugak cite Ana lu'lu malam tadi..rasa nak lempang2 je laki. tu!

    ReplyDelete
  16. lllerrr.. ingat btol2 npk dgn mate sndri.. rupenye tgk dlm tv.. hikhik... tp lelaki camtu mmg tak guna, tp kan kdg2 pmpuan ni pn satu hal jgk, turutkan je ape yang bf dorg nak.. bak kate org "tepok sebelah tangan takkan berbunyi" kn? kn? kn?

    ReplyDelete
  17. ya Allah.!! memang geram giler la tgOk cter ana lulu tu,,Sakit hati gler2 ngan laki macam tu..time tgOk tu,macam nak baling remote je,haha! emosi kot tgOk cter tu,Permpuan tu pun satu..adehh.payah gini.haha

    ReplyDelete
  18. SK: pisau cukur gred A hehe

    CZ: beruntungnya awk! tp mmg tanggungjawab suami..klau die suka lg bagus hehe :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...