Entry terbaru

Lelaki yang buat perempuan meluat!

Hi all! dulu aku pernah buat entry tentang Perempuan yang buat Lelaki meluat dan Perempuan & Lelaki sama je serta Perempuan vs Lelaki... semua entry aku yang bangang2 je dulu tu hahaha... kali ni nak buat entry yang best skit, seperti tajuk diatas.. berikut merupakan ciri-cirinya hehe:


Lelaki yang merokok
Mana ada perempuan yang suka pada lelaki yg merokok kan?Bila dekat bau busuk! mengecut wanita-wanita jelita diluar sana hehe..itu kalau belum kahwin, bila dah kahwin nanti mesti lagi masalah, tidak ada perempuan yang rasa selesa berada dalam dakapan lelaki yang baru saja lepas merokok..perempuan mesti byk lagi point, sila tambah ye hehe...


Lelaki yang banyak mencarut dari berzikir
Lelaki yang kuat mencarut ni selalunya tidak disenangi semua orang, dan kebiasaannya tidak ramai kawan yang baik, kalau ada pun mesti sama spesis.. perempuan mana suka lelaki mcm ni, perempuan selalu minat macam Aaron Aziz tu, cakap romantik je,ayat semua nak sweet je..haha..


Lelaki yang selalu puji Gf die depan kawan2 perempuan
Halooo..tahu lah gf hang cantik, kurus, bulu mata melentik, dan perfect..tak perlu kot puji die depan perempuan lain...suka hati dia lah nak puji ke tak kan hahaha..xdelah...perempuan ni memang tak gemar dengar lelaki yang berhadapan dia puji perempuan lain...so korang lelaki! sila ringan mulut puji kasi angkat tinggi-tinggi perempuan depan korang ok?hehehe..wanita memang suka pada pujian dan takut pd kejian :)


Lelaki yang ego
Aku tahu semua benda ni, ko tak perlu ingatkan aku..adakah anda suka lelaki sebegitu? semestinya tidak kan!  hehe perempuan suka lelaki yang rendah diri, sentiasa menghormati wanita..perempuan sangat respect kpd lelaki yang mengakui kesilapannya dan segera meminta maaf...plus! pujukan hehehe..kalau tak mengaku dia bukan perempuan hehehe...


Lelaki yang prejudis terhadap kaum hawa
Perempuan bawa kereta memang macam tu... perempuan memang lemah..haha korang mesti rasa nak lempang lelaki yang cakap macam tu kan? eleh lelaki pun ada yang tak reti bawa kereta juga :p perempuan memang tak suka lelaki yang bersangka buruk pada wanita.. lelaki impian mereka adalah lelaki yang selalu memberi penghargaan kepada mereka untuk apa yang mereka buat..tak kesah bawa kereta tengah highway 50km/j hehehe

p/s: sila tambah kalau ada yang kurang ye..hehe :)

17 Comments
Tweets
Comments

17 Comments:

  1. aku tak suke laki yg sgt tacingg.
    means if i ckp mcm tak sopan sikit. cpt ngamokkk. be cool :)

    ReplyDelete
  2. sangat setuju ^_^

    n tak suka la lelaki merajuk lebih drpd perempuan..ngade2..haha

    ReplyDelete
  3. Nak tau Mira tak suke lelaki yg macam mane?

    1. yang sangat ego
    2. bajet hot
    3. kuat marah, panas baran laa senang citer.
    4. kalau nak mengongkong tu bole, tpi jgn lebih2 sgt.
    5. lelaki talam 2 3 4 5 muka.

    haha, sebenarnye ade byk lagi, tapi xnk laa listkn semua. nanti orang ckp Mira ni memilih sgt. Apa yg penting, semua org ade kelebihan n ade kekurangan, so kite sbg manusia, perlulah menerima mereka dgn hati yg terbuka. (dah mcm pakar motivasi ni) hihi.

    aylliarimasiprincess.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. sokong . lelaki jenis nie menyakitkan hati !

    ReplyDelete
  5. nice onlah..lelaki merokok and kuat mencarut tu mmg aku setuju..

    lelaki prejudis agree 70 percent..haha..ada ja lelaki tkut bwk moto..tu moto tu tkut and tak reti nk bwk..

    ReplyDelete
  6. xsuka laki kuat cemburu..suka macam iNBobo..hihi..


    tapi siyes tak suka laki bajet macho..

    ReplyDelete
  7. yay .. suke entry ni .. tebek dri ladang .. hehe .. ta suke laki bajet2 . haha .. meka anggap rokok tu nmpk gentle .. memudaratkan ada laa .. spe yg mao laki dia merokok .. anak cacat baoo tao .

    ReplyDelete
  8. ooo , takleh meluat . sebab ayah merokok . wuwuuuu

    ReplyDelete
  9. plg x ske lelaki yg mencarut...talkative! penah jumpe org mcm ni...juz like mulut longkang!

    ReplyDelete
  10. suka lelaki pemalu...tapi bukan tuuuuttt.... (hehehe...) mesti iMBobo kata... poyooo....

    ReplyDelete
  11. Hahaha... Betul! Betul! Betul! Gile betul..! Bab rokok & bab suke komplen psl bwk keta tu...tu la yg paling betol..
    Pnh kwn syuzi (lelaki la).. Komplen sorg pmpuan bwk keta.. Bile syuzi dgr... Ape lg.. Kene la mamat tu dgn syuzi... Ape ingt lelaki tu hebat sgt ker drive? Huhu

    ReplyDelete
  12. SIS x suke lelaki merokok sbnrnya.. (tp nk buat mcm mana... yg x suka tula selalunya kita dptkan?)mmg betul kurang selesa dgn bau rokok.. isk.. sungguh mmg x selesa kalo kena peluk bila en. Hubby baru lps isap rokok. mmg conpom kena tolak punyalaaaa... hahahahaha

    lg 1 sbb x suka org isap rokok.. rokokkan bahayakan kesihatan.. kdg2 lelaki ni pikir diri sendiri ajer.. x pk pun anak bini.. agaknya lelaki ni suka 'tinggalkan' anak bini dari tinggalkan rokok tu kot...

    yang lain2 tu normallah Bobo... :)

    ReplyDelete
  13. betul2. setuju dgn kat ats tu sume. so, hope laki-laki kat luar tu xyh la wt cmtu ye. lagi-lagi merokok. xkn nk membunuh org lain dan diri sndri kan.

    ReplyDelete
  14. mesti imbobo jejaka pilihan wanita

    ReplyDelete
  15. Setuju sangat ngan entry nie :)

    ReplyDelete
  16. Cik Arda: hahaha..sya lelaki bajet macho haha gurau2..

    Green Apple: eh, pemalu lah sopan je tgk..hehe..

    QT: hubby sis hisap rokok eh?belikan die rokok yg mahal tu, mmg boleh berhenti..ada asap tapi tade api..pelik rokok tu..

    Bro: eh tidak menjadi pilihan kot..bro tu jejaka pujaan hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...