Entry terbaru

Mayat buat kenduri kahwin...

Ni nak share gambar mayat2 buat wedding hehe..eh! xlah, dorg bukan mayat ataupun mangsa kemalangan jalan raya! dorg ni manusia betul.. jom layan gmbar kay!  


Senyum semuaaaa..hehe yg tade gigi punya sila senyum sebut cheseeee hahaha...


apa macam?cantik x baju kami sewaktu wedding kami ni?hahaha kenapalah buat mcm ni...aku xdapat jawapan kenapa idea ni dorg ambil..sepatutnya kena cantik2, hensem2 masa wedding..barulah syok tgk balik album wedding dorg kan?


wa cakap lu, wa xsanggup buat mcm ni...lu org sanggup ke?hahaha


mcm2 lah manusia zaman sekarang, nak kan sgt kelainan sampai jadi mcm ni...



aik??pandai senyum pula??hantu ke masam dan ganas laaa..hehe


soo sweet hantu niii... :)


nah, mak kalungkan tangkal semoga selamat atas dunia ni dan jgn kacau mak lagi hahaha

8 Comments
Tweets
Comments

8 Comments:

  1. hahah terbaik! huhu.. byk idea ekh Bobo skrg ni? huhu btw, good job!

    ReplyDelete
  2. haha mlm ni kot idea dtg mencurah2..xlepaskan peluang terus update :) thanks! :)

    ReplyDelete
  3. hehehe...kalau kakak tak sanggup, nak tunjuk nanti kat anak2 tengok, inilah gambar mak ngan abah kawin dulu....hihih

    ReplyDelete
  4. hah baik suruh diorang kawin kat kubur je..kambus terus hahaha XD

    ReplyDelete
  5. hish...buang tebiat tol.. menangis dorg tgk gambr ni masa tua nnti.. :P

    ReplyDelete
  6. kak yatie: org kita mesti xkn buat benda ni, klau ade mesti yg kurang siuman hehe..

    BA: lepas majlis ni mmg dorg kambus terus pun tp dlm bilik lah hehe

    KB: satu family kowt menangis nnt hehehe

    ReplyDelete
  7. erk..tak de keje buat camni..!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...