Entry terbaru

Menang Tiket Liverpool vs Malaysia Sabtu ni!!!!

Yeay!!! lambat skit update entry sbb smlm tgk bola kt internet sebab kat tv tak tunjuk pun sengal lah! Siapa suruh tak suscribe channel sukan astro kan? yang aku ada astro arena je..ah biar lah kan..yg penting dapat gak tgk walaupun Malaysia kalah 4-0..sedih2..tapi takpe...ada lagi game best2 bulan ni!!

Semalam aku dinobatkan pemenang tiket Liverpool vs Malaysia pada sabtu ni kul 5.45 ptg.. Thanks HOTFM Faizal, Ucop, Fafau dan AG! sebab jerit nama aku kuat2 haha! Tiket tu kalau tak silap RM58 satu, HOTFM bagi aku 2 tiket so aku jimat RM116 :)


Tak sabar nih nak pergi jerit nama Malaysia walaupun aku penyokong tegar Liverpool!! Kita kena beri sokongan pada negara kita ok! Kalau tak jadi macam semalam,,kesian tau.. tapi yelah,x boleh nak compare The Gunners tu dgn Malaysia..tapi sokongan tu penting jugak...

Semalam gak aku dapat GA dari Mama Shifa, thanks to her! :)

p/s: Jom pergi stadium tengok bola sabtu nih! hehehehehe 



5 Comments
Tweets
Comments

5 Comments:

  1. Tak sabar tggu game Liverpool vs Malysia sbtu ni...
    pergi stadium, support dua2 team, dua2 team sya sayang...:-)

    ReplyDelete
  2. samalah kite! hehe pakai jersey MALAYSIA tau! haha

    ReplyDelete
  3. imobo..nak tiket satu lagi!!!hehe..

    tahniah..=)

    ReplyDelete
  4. thanks! :) ala lambat ckp, tiket satu lg dah terlepas ditgn org lain hehe...

    ReplyDelete
  5. macam2 software ade untk hackers nieh..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...