Entry terbaru

Restoran Tandas yang Moden

Rasanya dulu pernah terbaca ada blogger yang dah buat entry tentang ni, tapi tapelah, hari aku nak share benda ni dengan follower aku pula..sesuatu yang menarik dan mungkin juga akan membuat anda semua rasa jijik dan nak termuntah haha...


Ni adalah salah sebuah restoran terkenal di Taiwan..Telah menjadi restoran kegemaran dikalangan remaja dan sesi keluarga disana..Apa yg best sgt korang rasa? makanan dia sedap sangat ke?hahatgk gmbar kat bawah ni...


Haaaa...sedap x rasanya? korang agak2 korang boleh makan?boleh lah kalau nk try..tp nanti bila balik Malaysia jgn tersilap pula kan...nayeeeee nnt!! hehe


ni meja dan kerusi dia..ada style x? rasanya lepas korang makan korang boleh terus membuang kowt? ntah ler...kalau aku, duduk lepak boleh la..klau nak makan kt situ tu minta maaf lerrr... huhu


cuba teka ni apa?hehe ni ni dessert dia tau..ice cream kowt??harap2 tak berbau euwww....


ada lebih kurang 100 tempat duduk dan sentiasa penuh!!


sedapnya family ni makan :) korang ada rasa nk try x ni??hehehehehehe

11 Comments
Tweets
Comments

11 Comments:

  1. seleranya .. hahah ..
    eiuuww ,, tade laa .. haishh mcm2 laa or skr ni ,,
    ade kat barat ta silp , restorent penjara .. haishh , seb bek malaysia tade restoran yg pelik2 lg en . haha

    ReplyDelete
  2. haha.. unik.. tapi cam nak muntah je makan kat situ..

    ReplyDelete
  3. wah..sgt unik..
    kalau lah kat malaysia ada macam nie,
    agak2 ada org yg masuk tak :)

    ReplyDelete
  4. tidakkesanggupannnn. wekwek...

    ReplyDelete
  5. ninie: haha ada kot..mereka yg nk try2..
    mrs redzuan: haha samalah kite, lg2 klau nak makan kt ctu haha

    ReplyDelete
  6. eee . berselera ke ? pelik2 orang luar negara ni ..

    ReplyDelete
  7. tia: mungkin restoran ni sejuk dan wangi kot smpai dorg terlupa dorg makan atas jamban haha

    ReplyDelete
  8. eeeeeeeeuuuuuuuuuuwwwwww~ wekk~

    ReplyDelete
  9. my classmate penah cakap, kt penang pon ade 1 restoran cam ni.

    ReplyDelete
  10. aye: geli sgt tuh! hehe

    haney: kt penang ade?area mane tu?

    ReplyDelete
  11. ape la diorang ni..cam xselera je..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...