Entry terbaru

Uji Minda petang Ahad!

Salam semua dan selamat berhujung minggu! :)


hari ni buka blog je terus membalas komen2 dari followers..thanks korang sebab dtg sini dan ringgan jari untuk memberi komen hehe..ada masa datang lah lagi ye..lepas habis je semua blog dah di singgah, hari iMBobo nak kasi teka teki, jom lah tengok lepas tu try teka :)
Soalan: (klik pada jawapan dan lihat disebelah bawah ye!)


1. Burung apa boleh berdiri, boleh berbaring tetapi tak boleh duduk?? Jawapan
2. Diantara langit dan bumi ada apa?? Jawapan
3. Negara apa yang banjir dulu kemudian baru hujan?? Jawapan
4. Haiwan apa yang paling tidak sopan?? Jawapan
5. Binatang apa paling kaya?? Jawapan 


hehe try lah jawab!! uji minda..baruu sikit ni..nanti ada lagi :) Jangan lupa, jawapan ada disebelah bawah sekali ok? hehe..sofealang suka nombor no 3 kan? haaa try lah jawab :)


Selamat menjawab! :)

8 Comments
Tweets
Comments

8 Comments:

  1. 2 tu dan.
    3 tu bahrain.
    5 tu beruang.


    1 dan 4 tea nk p tgk jawapan nia. haha.

    ReplyDelete
  2. tau 5 je..beruang..aha:D

    ReplyDelete
  3. Tea: wah dpt jawab 3! hehe
    myhatiku: 1-4? try lee hihi

    ReplyDelete
  4. 1- penguin
    2- ada perkataan dan
    3- bahrain
    4- tak tahu...
    5- beruang

    ahaha... betol x??

    ReplyDelete
  5. haaaa...tau! klik page seterusnyer...

    ReplyDelete
  6. adeque: no 4? kehkehkeh..
    adiermi: ok cuba klik haha

    ReplyDelete
  7. paling senang no 3 . bahrain . yang lain tak tahu . hihi ;)

    ReplyDelete
  8. hheee...msred dapat jawab no 2 jer...weekend jer otak tak berfungsi secara max....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...