Entry terbaru

Sampainya hati si Blogger

[1 MESSAGE UNREAD]


Haaa.. ape kena dengan tajuk diatas? tak da,sebenarnya just nak minta tolong sangat2 korang yang follow iMBobo ni supaya korang pastikan korang dah tinggalkan link blog cun,comel,kacak dan hensem korang tu kat mana2 bahagian dlm blog ini sbb iMBobo teringgin jugak nak visit blog korang tu..minta tolong sangat2 yeah yeah yeeeaaah?? karang xpasal2 korang ingat iMBobo sombong plak sebab tak follow korang balik..sekarang ni pun tengah nak google blog korang..


-Thanks :)

7 Comments
Tweets
Comments

7 Comments:

  1. Uiks? Nape ni? Tidak pahamlah~

    ReplyDelete
  2. hello hello~

    hajat ku tak kesampaian~
    http://eleventx.blogspot.com/2011/07/my-story-hasrat-tak-kesampaian.html

    ReplyDelete
  3. liyana: ni utk follower baru..xde link mcm mana nak follow blog dorg balik kan..
    saiazuan: laaa nak mandi air panas rupenyer..hahaha

    ReplyDelete
  4. huhu tula. ramai jek folo n tinggal pesan pastu takde link ke blog diorg. uhuk.rajin plak kamu google ye. gigih. =)

    ReplyDelete
  5. mari singgah blog saya pula ye....
    komen2 la....
    hahahaha

    ReplyDelete
  6. follower kamu da banyak da :)
    segan pulak saye.
    tenkiu taw follow saye.
    em, nak saye tinggalkan juge link x?
    hahahaha....

    ReplyDelete
  7. mrs redzuan: kesian sbb penat2 mereka follow..hehe
    AHA: ok2 nak kesana pasni hehe
    assyiera: alhamdulillah biasa2 je..awk pun tak tinggalkn link! hahaha gurau2...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...