Entry terbaru

SAYA NAK GA DARI KOREA DAN BANDUNG!

Photobucket

Petang2 ni blogwalking dan join semua segmen yg dijumpai hehe.. korang tak nak join ke? hm? tak de masa? tak sempat? alah korang :p tak nak takpe.. Kalau nak join klik SINI, cuba tgk hadiah die, wow! :)

Hadiah Giveaway:

  • 5 hadiah utama dari Bandung dan Korea.
  • 10 hadiah saguhati dari Bandung.
  • 1 hadiah istimewa untuk peserta yang tag paling ramai. ( Fridge Magnet dari Korea)
Tag:
Green Apple


p/s: kali ni aku betul2 tag bro ben haha! kalau tak caya p blog die baca komen aku tu, tu pun kalau dia approve! :p

3 Comments
Tweets
Comments

3 Comments:

  1. Tenkiu join. Woowww, tag Abg Ben?? Hebat ohhh. Hehheh. =D

    Goodluck k.

    http://sayasibudakopto.blogspot.com/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...