Entry terbaru

Segmen BW pantas kotak bulat!




 Dgn pantas join segmen sepantas kilat dan hari ini aku ada mood: rajin nak blogwalking sampai pitam! :)


update! : semalam tertinggal pendapat ttg blog Kotak Bulat, patut lah KB tak singgah sini, rupenye tak cukup syarat..hope KB tak marah hehe (mesti tengah tarik muka tu!) 

Pendapat:
* Blog KB still cool dan menjadi tarikan..warna kegemaran aku sebenarnya biru, dan aku suka lihat blog berwarna biru mcm blog KB dulu, tp skrg sudah tukar hijau..hehe walaupun hijau ia tetap mengundang pengunjung  kesana..rasanya kalau KB tak tulis pape pun org still dtg jenguk die..Tahniah KB kerana berjaya bertukar wajah!! ;)

17 Comments
Tweets
Comments

17 Comments:

  1. ala.. na join gak.. p mggu ni bz. =(

    ReplyDelete
  2. dtg terjah dari segmen kb..
    jom bw sama2 di hjg mggu (n_n)

    http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/segmen-bw-pantas-kotak-bulat.html

    ReplyDelete
  3. aten singgah dari segmen kb dan follow skali :)

    http://gulahatiqyla.blogspot.com/2011/07/segmen-bw-pantas-kotak-bulat.html

    ReplyDelete
  4. suka biru ke? nak tukar balik la warna biru.. XD

    ReplyDelete
  5. Diana datang singgah dari segmen KB :)

    ReplyDelete
  6. singgah dari segmen kb (:

    ReplyDelete
  7. terjah dr segmen BW pantas cik KB..
    nak follow sekali... tapi dah follow lama ponnnn... hehe..

    thanx im.. singgah blog sy...

    http://ciksufarida.blogspot.com/2011/07/segmen-bw-pantas-kotak-bulat.html

    ReplyDelete
  8. terbang dari segmen kb! =)

    ReplyDelete
  9. haiiii ! singgah dari segmen KB :)

    http://cikpenyek.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. Datang singgah sini dari segmen Kotak Bulat. Selamat Berkenalan. =D

    http://sayasibudakopto.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. Nak join da tapi terlambat..ehhe..singgah sini ..salam perkenalan :)

    Jom baca dan komen entri ini

    Pandangan anda tentang kahwin muda :)

    Cik POP ajak join segmen :)

    Segmen Blogger 1Malaysia

    ReplyDelete
  12. serbu sampai pitam :D

    ReplyDelete
  13. thanx drop by .. dtg sini jugak !
    selamat maju jaya :)

    ReplyDelete
  14. ziey singgah lagi,..ehe=)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...