Entry terbaru

SEGMEN JOM FOLLOW DAN KOMEN


Tajuk "SEGMEN JOM FOLLOW DAN KOMEN". Macamana ia akan berlaku? Setiap dari yang join segmen ni WAJIB follow sesama kita.  Tak susah pun cara nak join, just buat satu entry simple mcm ni je..jom tgk penerangnya DISINI

Oh ye, jumlah follower iMBobo waktu join ni 434.. Okaay tarikh tutup sepatutnya Tia kata esok 10malam tapi kalau ada permintaan extend sampai Ahad. 

p/s: Segmen ni utk bantu blogger yang baru nak up macam iMBobo ni.. :)

37 Comments
Tweets
Comments

37 Comments:

  1. terima kasih join . hehe . Tia harap lepas join segmen ni angka tu akan berubah . oh! Tia dah lama follow blog ni :)

    ReplyDelete
  2. dah follow! hope anda berjaya mengubah angka follower anda!

    ReplyDelete
  3. ehh ehh nak follow la..hikhik....

    hapy blogging :)

    ReplyDelete
  4. jenguk dari segmen tia..

    http://eyty-story.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-follow-dan-komen.html

    ReplyDelete
  5. follow cni :)

    http://swetiepinky69.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-follow-dan-komen.html

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. Shuk dah follow sini... nice black blog!
    jom follow shuk plak...
    http://songsboutlife.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-follow-dan-komen.html
    atau
    Klik Sini untuk melawat blog Shuk

    ReplyDelete
  8. wow sungguh berkesan segmen tia ni :) thanks semua!!!

    ReplyDelete
  9. salam perkenalan...
    ,join segmen ni jugak... follow sini... harap2 dpt berkenalan dgn lebih ramai blogger..

    ReplyDelete
  10. da follow... huhu~~~

    http://nyuting88.blogspot.com/2011/07/segmen-follow-dan-komen.html

    ReplyDelete
  11. folo sini..datang dari segmen yang sama :D

    ReplyDelete
  12. nak follow jugak boleh? datang dari blog Tia ni... hope selain angka berubah kita dapat keep in touch together2.. boleh gitu? :)

    ReplyDelete
  13. Kte join & follow sini ;>

    ReplyDelete
  14. keen pon join segmen ni tau imbobo.. keen dh follow imbobo.. slmt berkenalan ye~ hopefully pasni kita makin rapat.. ^_^

    ReplyDelete
  15. frah follow dr segmen follow dan komen , jom follow blik ;)

    ReplyDelete
  16. follow dan terjah daripada blog tia

    ReplyDelete
  17. i follow :D

    cool sabtuday gathering with bloggers http://eleventx.blogspot.com/2011/07/blogger-sports-carnival-2011-with.html

    ReplyDelete
  18. kakak singgah dr segmen yg sama...salam kenal

    ReplyDelete
  19. follow..terjah dari blog Tia,. :) keep in touch ya :)

    ReplyDelete
  20. meoww cat datang follow sini...

    ReplyDelete
  21. hi hi.. dtg sini dr blog tia.. n follow awk juga. :)

    ReplyDelete
  22. datang dari blog tia...
    follower anda ke 474...
    meh follow dan komen saya pula...

    ReplyDelete
  23. datang follow sini...
    wah cepatnya naik.....
    follower saya baru tambah 2,3 orang je...
    huhuhu

    ReplyDelete
  24. hi imbobo,
    lind dtg dari blog tia..dan terus memfollow blog ni...semoga success selalu ye :)

    ReplyDelete
  25. Thanx follow, follow here..

    ReplyDelete
  26. jom follow back ;)
    i`M a new blogger maa..

    ReplyDelete
  27. dah follow and komen kesemuanya :) dtg dan komen lagi ye :)

    ReplyDelete
  28. wah...ni ada harapan follower ramai ni hihihihi

    ReplyDelete
  29. terjah sini.. follow sini gak tp lum hbs loading lagi.. jap ek.. nanti sy tekan button fllow.. hihii

    ReplyDelete
  30. cik rose cute: thanks! :)
    intan: cepaaaaaattt hehe

    ReplyDelete
  31. Salam.
    Datang singgah, komen dan follow ...

    KLIK SINI untuk ke Blog BANGKU KOSONG
    Sebuah blog mengenai penceritaan suku abad.

    ReplyDelete
  32. thanks bro! dtg2 slalu ye :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...