Entry terbaru

shiema sufian : FIRST GIVEAWAY

Assalammualaikum..
(baik jwb, klau xjwb dosa!! hehe)


Malam ni iMBobo join GA dari Shiema Sufian.. sebab apa tertarik hati nak join?haaa.. sebab hadiah dia best2!!! Tak syok lah cite kat sini, apa kata korang pergi terjah blog Shiema dan lihat hadiah2 yang dia tawarkan hehe.. Sebenarnya iMBobo terpikir nak buat GA jugak sempena follower yang ke-500 ni..tapi Shiema dah buat ni kira iMBobo tumpang lah ye..hehe.. follwer kami lebih kurang sama banyak sewaktu follower Shiema berjumlah 525 hahahaha..(baik punyeee)... sedikit kata2 buat Shiema, mcm biasa support mesti support!!!!" Okeh itu je hasil nukilannye..lepas ni nk g post link ni kt blog Shiema..Kalau korang nak ikut jom..klik SINI

Tag:
Ben Ashaari

9 Comments
Tweets
Comments

9 Comments:

  1. heheheee ... nape x tag aje Ben Ashaari tu?

    ReplyDelete
  2. acik: bro ben xkn join punye..mane pernah join segmen..
    bui: thanks! :) join la skali..mana tahu rezeki kan..:)

    ReplyDelete
  3. tugasan selesai
    kalo x menang imbomo belanje yer. hihi

    *nape tak buat pop up comment box?*

    ReplyDelete
  4. GK: hehe boleh2 ade rezeki lebih.. mcm mane ek pop up comment tu?

    *sorry budak bru belajar hihi

    ReplyDelete
  5. tengs support shiema ye :)tengs for joining. you have a nice blog :) keep it up dear :)

    ReplyDelete
  6. thanks shiema :) xsabar nak tgu pengumuman pemenang hehe..nak kasi terjah nak minta pendrive hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...