Entry terbaru

Spontaneous Thursday: Siapa Loser?



Terbaca paper semalam dalam Harian Metro, Kapten Bolasepak Singapore ni buat simbol L ketika Singapore berjaya menjaringkan gol semasa menentang pasukan Harimau Malaya tempoh hari.. Simbol L itu bermaksud "Loser". Hello brader! jangan cepat menilai okay! kita tengok dulu malam ni macam mana, Harimau Malaya yang loser atau Singapore yang Loser tu! Dengan spontannya bila baca tadi terkeluar perkataan yang tidak sepatutnya! sorry lah ye.. Singapore, Goodluck ye menentang Harimau yang mengganas malam ni.. sepak bola jangan sepak org!! ahaha ;)

p/s: Harimau lapar saja tak bagi makan..makanan dia malam ni! 

13 Comments
Tweets
Comments

13 Comments:

  1. go harimau malaya! aummmm~

    ReplyDelete
  2. tu saja nak provoke org Malaysia tu...
    Terjuskan perjuangan Harimau Malaya...jangan mudah mengalah...

    ReplyDelete
  3. I love harimau malaya.. Harap2 ok la diorg maen nanti. Go harimau malaya...! Caiyok2

    ReplyDelete
  4. gud luck untuk skuad harimau nanti :D

    ReplyDelete
  5. haha..ke sebenarnya maksud dia.."lempang nak"...haha..

    go malaysia!

    ReplyDelete
  6. hahhaha...ooo, berani dye buat simbol L yeeee !
    harimau,malam ni baham je mereka !!!!

    ReplyDelete
  7. ape ni simbol2 keluar.. ape lar die uh.. x tahu ke hero kalah dulu.. nanti hero keluar taring baru tahu.. hahaha..

    ReplyDelete
  8. hoho ! kasi klah singapore !
    harimau malaya conform buleyy !
    caiiyokk laa

    ReplyDelete
  9. good luck Harimau Malaya..hee~

    ReplyDelete
  10. eeeeeuuu.. BELAGAK GILER... kicuh la kapten s'pore ni... huhu.. HARAP2 sangat M'sia MENANG besar ini malam.. kite GANYANG S'pore cukup-cukup..!! chiayok!! chiayok!!

    ReplyDelete
  11. malam ni kita tunjuk kat singa sape yg loser...harap msia menang...

    ReplyDelete
  12. hope malaysia berjaya.. :)

    ReplyDelete
  13. sis berada di antara penyokong2 kuat Malaysia (Ultras Malaya) mmg best! setiap kali nama pemain or pemain ada kat depan we all akan jerit LOSER! hahahahaha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...