Entry terbaru

Spontaneous Thursday: Sound orang tunjuk lurah


Agak terkejut dan terlopong tadi baca entry AlyaEsprezzo pasal mereka yang tayang lurah dekat Facebook DISINI..aduh gawat nih..dah nak masuk bulan mulia dah ni, bawa2 lah tutup aurat tu.. Tahukah anda penghuni neraka ramai dari kalangan wanita? Sebab mereka adalah kaum yang paling mudah untuk masuk ke sana, tak perlu beratur amik tiket..


Comel kan budak ni bertudung? :)

27 Comments
Tweets
Comments

27 Comments:

  1. kenapa yea adik2 kita ni macam ni skang ni...tayang yg tak sepatutnya...tegur diaorg dgn baik k...

    ReplyDelete
  2. tunjuk lurah yg mcm longkang tepi jln...haihh..ape pn tak boleh..

    tgk bdk comel tu lagi bagos...heheh :D

    ReplyDelete
  3. kalau tak tegur,,kita sendri pun berdosa sbb tak tegur..tp kalau d tegur umpama cakap sorang-sorang pulak

    ReplyDelete
  4. tegur dgn cara baik...InsyaAllah dengar tu..:)

    ReplyDelete
  5. nyum3... hahaha.. tak boleh buat bini betina camni...

    ReplyDelete
  6. haha...tringat pulak creta lucu kakak ak mase dia becinta..bapok sound dia tayang lurah..heheh..beso lagi lurah kakak ak..ngeh2..perlu ke tayang yekk..ceh!!

    ReplyDelete
  7. hehehe
    moge saya x jadi cam tu
    sampai bebile..
    heee

    ReplyDelete
  8. dah jumpe 2 entry pasal ni..
    hahah opss

    ReplyDelete
  9. gangguan seks terhadap lelaki!

    ReplyDelete
  10. comelya..jangan tunjuk lurah..buruk rupa

    ReplyDelete
  11. eee...comelnya budak kecik ni..=)

    ReplyDelete
  12. comel adik kecik ni...

    lepas ni iMBobo, buat Spontaneous Thursday tentang yang baik2 untuk girl pulak ye.. dah dekat bulan Ramadhan ni...

    ReplyDelete
  13. eeee.. malunye!! tahun ni baru masuk satu tahun syuzi pakai tudung.. dulu-dulu mase tak pakai tudung, naseb baik xde plak nak tayang-tayang lurah ni.. tak malu ker..!! hak hak hak (~_^)

    ReplyDelete
  14. ppeeerrrrggghhhh!!!!!
    malunye saye, pesal pasal ni pom nak nak swoh!..pompuan2 sume silelah jage diri anda semua baek2..jgan malukan kaum hawe :(

    thanx utk peringatan .:)

    ReplyDelete
  15. cutenya...sape tue?? anak ke? so cute laaa

    ReplyDelete
  16. drpd tgk lurah meh kita tgk bola mlm ni..pukul 8.30pm..stay tune k! arimau.. ngaum!

    ReplyDelete
  17. tu gmbr kb masa kecik tu..hahahha..comel kan.. :P

    ReplyDelete
  18. Green Apple: tak baik ke yg ni?baik lah ni tak tjk gmbr dan myeru utk menutup aurat :p

    ReplyDelete
  19. Cik Purple Pinkypuff: eh tak lah, amik kt google je hehe

    cik yana: bukan anak lah :)

    ReplyDelete
  20. makin hari, makin menjadi jadi remaja zaman skang ni.. Mira pn remaja zaman skang jugak.. emm, rase2 nye laa, dorang ni baru2 nak "up" ni.. bese laa tu.. sampai bile laa nak macam ni? tepuk dada, tanya iman !

    ReplyDelete
  21. diorg ingt diorg cantik kot mcm tue. adesssss.. x sedar diorg tu buat org lain dpt dosa. Kalo nak buat dosa buatla sorg2 tak pyh libatkan org lain.. isk..

    pengalaman mlm td tgk bola.. bkn nak kutuk tp sis sedih & malu sbg org perempuan. Cuba bygkan perempuan pakai seluar pendek takat paras bontot je duk panjat pagar lps tu bolrh duk menonggeng kat atas pagar. Astaghfirullah... Lelaki2 yg ada kat situ haruslah bersorakkan?

    Bila dgr je lelaki2 ni dh bersorak boleh plak kwn dia lg sorg buat perkara yg sama.. isk.. mmg dah xde perasaan malu ek perempuan zaman sekarang ni.. bangga ek bila dpt jeritan & teriakan dr kaum adam nie?

    Hakikatnya diorg tu bersorak + mengutuk! anda tak dgr tp saya dgr.. Sis yg dgr ni jadi malu tau.. errmmm.. xtau nk kata ape dah..

    ReplyDelete
  22. comel je budak ni pakai tudung..
    sejuk je mata memandang..(^^,)

    ReplyDelete
  23. smoga ramadhan kali ni dapat jadi permulaan untuk perubahan...

    jom tengok : apa itu darbuka (دربوكة‎) ?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...