Entry terbaru

Tengah wedding gantung diri..


Gambar menanrik yang ingin dikongsikan dengan korang semua.. 
Korang rasa sweet tak kahwin macam ni? haha
sorry lah iMBobo gayat, xboleh kowt macam ni :s


lelaki sedang memakaikan cicin ke jari perempuan tersebut lepas tu dorang lompat sama2, eh!!! xlaah..  dorang turun sama2 pakai tali tu ngam2 kat tingkap paderi tengah tunggu nak kahwinkan huhu


ni maksudnyanya perempuan tu dah cakap "i do" lah tu..


dorang masih lagi tergantung hehe


macam biasa lepas tu baru lah ehem ehem... :*


eh! lama sudah korang ni! penat paderi yg tengah pegang camera ni nak amik gambar korang tau! 


17 Comments
Tweets
Comments

17 Comments:

  1. fuhhh.. tajuk entri da buat cuak je.. engatkan gantung diri betul2... cepat2 je aq klik nk baca entri ni... haha~

    ReplyDelete
  2. ish bahaya betol..pelik2 org nak kawen zaman sekarang..haha

    ReplyDelete
  3. haah, ingat kot pas kawen bunuh diri, suspen aje. ;)

    ReplyDelete
  4. mak aii. menakutkan aje .

    ReplyDelete
  5. hehe..ingat tuan blog yg kawen gantung td..hihi

    ReplyDelete
  6. haaha..semua pengantin nak kelainan ada perkhawinan dorang.. pelik-pelik... kwin je la atas tanah..

    ReplyDelete
  7. Gila la ni XD

    Seram je --

    ReplyDelete
  8. kdg2 org nie pelik2.. nak wat majlis yg lain dr yg lain lah bagai..

    ReplyDelete
  9. adeh . payah le . carik nahas . kang tak menyempat bermalam , dah goal kat bawah . huhu ! btw , elok2 baju pengantin perempuan tu dah cantik kan dah tenggelam . nampak suar tight aje .. huhuu . sia2 beli baju pengantin ..

    ReplyDelete
  10. aih.. memenatkan ejr. haha...

    ReplyDelete
  11. uhuhu .. sweet je ..

    ReplyDelete
  12. tak naklah yg pelik2, menyusahkan je...hihi

    ReplyDelete
  13. Hhehhe.. Igtkan pas weding dorg sme2 gntung bnuh dri.. Tajuk saspen je~ Hihihi~

    ReplyDelete
  14. haha, samalah kita, gayat dengan tempat tinggi..hehe

    ReplyDelete
  15. besok kalau bergaduh laki bini..pakat gantung diri la xixixi

    ReplyDelete
  16. hahaha, kalau jatuh kan dah mati sehati sejiwa :P

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...