Entry terbaru

Tergolek jatuh dalam tasik..

Jangan marah ye baca tajuk enrty tu! hahaha..

Petang tadi tak jadi pergi Lowyat sebab rasa macam malas pula, so pergi The Mines je dekat skit hehe.. apa lagi, start kereta dan broooom....So tadi jalan2 sorang je petang Ahad ni..hmm..tak lama pun kat sana, sampai2 je terus masuk kedai komputer pastu beli earphone yang diidamkan tadi hehe RM49 je..lepas tu turun masuk Watson nak beli barang skit.. dok tengah memilih barang tetibe terdengar lagu raya Faridah Joned ok! HAHA.. puasa pun belum bro, dah pasang lagu raya ke?? :) akibat terkejut aku pun terus keluar dan balik haha...

14 Comments
Tweets
Comments

14 Comments:

  1. semangat bebeno nak raye nyer..
    puasa cukup tak? hahaa

    ReplyDelete
  2. eceh abg bobo ni,tjuk surprise..haha
    awal fkir raye..xpe2,prncangan

    ReplyDelete
  3. semangat raya memang pelik la...msred da tak saba nak raya ni...heheee

    ReplyDelete
  4. apa ni..tajuk xde kena mengena..haha

    ReplyDelete
  5. tengok gambar tingat mines, umah kedua yang dh lama ku tinggalkan ..huhu

    ReplyDelete
  6. rm49 je?
    boleh buat belanja makan 5 hari kat perlis wo

    ReplyDelete
  7. haha, ingatkn abg masok dalam air 2 tadi. hihihi.. kite puasa dulu ye, lepas tu baru kite raya.. huhu. Mira xbape nk raya diz year sebab Mira exam, sTPM pulak tu.. doakan Mira berjaya ye :)

    ReplyDelete
  8. haha,,baru pergi mines jumaat ritu..haha..ingat imobo dah tergolek dalam tasik..:P

    ReplyDelete
  9. haha..pening2.. haha.
    done follow u

    ReplyDelete
  10. hehe? boleh lak macam tu..

    ReplyDelete
  11. td g shah alam.takde lagu raya tp pesta jual baju raya. hehe

    ReplyDelete
  12. haha memang mood raya dah dtg ni..kt rumah ni terbau rendang pulakkk!!! haha

    ReplyDelete
  13. cik bell: pose tahun lps cukup :)

    fad: haha saje main2...

    faLian: nanti dtg lah beraya kt rumah tu hehe

    AHA: earphone besar tu bro! hehe

    AyiLarimA: smoga kamu berjaya..gudluck! :)

    AWM: nasib baik tak tergolek haha

    ZF: thanks bro!

    wanie: haha layan jeee...

    AA: haha org ramai dah sakan beli baju raya ke tu... :)

    ReplyDelete
  14. errrr... tajuk nak tarik readers.. hikhikhik... ingt bobo yg jatuh dlm tasik.. last weekend sis cuma g TASIK SHAH ALAM jer.. tp xdelah tergolek masuk dlm tasik tu ek.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...